Michael Douglas lesifotón - Így néz ki a 79 éves színészt

DG - Photocall de la cérémonie de clôture de la saison 7 du festival "Canneseries" à Cannes
Denis Guignebourg / Bestimage - Denis Guignebourg / Bestimage
kirobbanó formában Michael Douglas színész
A monacói nagydíj a Formula–1 egyik leghíresebb futama, amelyen a hétvégén Michael Douglas is tiszteletét tette. A 79 éves színész több évet is letagadna a korából, kirobbanó formában van.

A 79 éves színész is kíváncsi volt a Formula–1-es Monacói Nagydíj izgalmaira, így őt is lencse végre kapták a fotósok Monacóban. Michael Douglas jókedvűen jelent meg a futamon.

Michael Douglas
Michael Douglas hétvégén Monacóban
Forrás: Bruno Bebert / Pool Monaco / Bestimage

Akár 10 évet is letagadhatna a korából Michael Douglas

A színész ugyan már a 79. életévét tapossa, nagyon jó formában van, akár 10 évet is letagadhatna a korából. Monacóba egy laza, de elegáns öltözékben jelent meg, egy fehér inget és egy khaki színű szövetnadrágot viselt. 

Michael Douglas és Catherine Zeta Jones 24 éve együtt

A színész nemrég adott interjújában mesélt arról, honnan tudta, hogy a színésznő lesz számára az igazi. Catherine-Zeta Jones szépsége már az első pillanatban lenyűgözte Douglast, de amikor megtudta, hogy a színésznő imádja a golfot, tudta, hogy a kezét már soha többet nem szeretné elengedni. Végül 2000-ben fogadtak egymásnak örök hűséget - írja a Hello magazine. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.