A Bridgerton család: Luke Newton elárulta, milyen volt a forró jeleneteket forgatni Nicola Coughlannal

erotika Luke Newton A Bridgerton család
A Bridgerton család című sorozat ismert forró szexjeleneteiről, a legnagyobb rajongók pedig már tegnap láthatták Penelope és Colin legerotikusabb pillanatait. A mozivásznon úgy tűnt hogy a felek teljesen belefeledkeznek egymásba, a valóságban azonban ez nem így volt.

A Colin Bridgertont alakító Luke Newton dicsérte a showrunnereket, amiért A Bridgerton család idei évadban is szem előtt tartották a főszereplő szerelmesek kapcsolatának fejlődést, és az erotikus jelenettel esetükben is kivárták a megfelelő pillanatot.

A Bridgerton család
A Bridgerton család: Luke Newtonnak kényelmetlen volt szexjelenetet forgatni
Forrás: Instagram

„A showrunner, Jess Brownell és csapata tényleg tiszteletben tartotta ezt. Természetes fejlődésnek tűnt, sosem éreztem, hogy nagy ugrás lenne a jelenetek között - hitelesnek és őszintének érzem mindent” - mondta Luke a sajtónak a harmadik évad második részének júniusi preierjén 2024. június 12-én, Londonban.

Nicola Coughlan alakítja Penelope-t a Julia Quinn könyvei alapján készült sikersorozatban. Ő és Luke az évek során munkatársakból legjobb barátokká váltak, ellenére a férfi bevallotta, hogy a szexjelenetek forgatása kényelmetlen volt számára.

Őszintén szólva, nem szeretek intim jeleneteket forgatni, alig van rajtam valami, szemérmes vagyok, és egy rakás srác van körülöttem kamerákkal

 - tette hozzá.

A harmadik évad Penelope sorsát követi, a lány férjet keres magának. Colin segít neki eleinte párt találni, majd amikor a gazdag Lord Debling (Sam Phillips) érdeklődni kezd Pen iránt, Colinnak végre leesik, hogy mindig is szerelmes volt a lányba. A bonyodalmak pedig itt kezdődnek...

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.