Hivatalos! Bill Gates 21 éves lánya Paul McCartney unokájával alkot egy párt

"Feud: Capote vs. The Swans" Premiere - Arrivals
Variety via Getty Images/"Feud: Capote vs. The Swans" Premiere - Arrivals - Variety
szerelem Phoebe Cates Arthur Donald Paul McCartney Bill Gates
Nyolc hónappal ezelőtt merültek fel a pletykák először, de végre hivatalosan is megerősítették. Egy párt alkot Bill Gates lánya, Phoebe Gates és Paul McCartney unokája, Arthur Donald. A fiatalok között csak úgy izzik a szerelem.

Bill Gates lánya a napokban vette át diplomáját, az ünnepségen Phoebe új párja, Arthur Donald is jelen volt. Nyolc hónap titkolózás után a fiatal pár végre felvállalta a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak.

Bill Gates lánya
Bill Gates lánya Paul McCartney unokájával alkot egy párt
Forrás: Patrick McMullan via Getty Image/2022 TIME100 Gala

Bill Gates lánya és Paul McCartney unokája között dúl a szerelem

Phoebe és Arthur először 2023 októberében kerültek a figyelem középpontjába, amikor Bill Gates lánya egy Párizsban készült fotót tett közzé az Instagram-oldalán. A páros később együtt vett részt a Feud: Capote vs Swans premierjén, de a fiatal lány akkor még nem reagált a pletykákra, miszerint egy párt alkotnak. Arthur, aki 2021-ben végzett a Yale Egyetemen történelem szakon, Mary McCartney fotós és első férje, Alistair Donald  tévés producer idősebb fia. Korábban Ava Phillippe-pel, Reese Witherspoon és Ryan Phillippe lányával boronálták össze. Az újdonsült pár családjai már korábban is szoros kapcsolatban álltak egymással, mivel Arthur nagynénje, Stella McCartney divattervező jó barátja Phoebe anyjának, Melinda Gatesnek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.