Brad Pitt szeretne még egy gyereket: Ines de Ramón lehet az új esélye az apaságra

DAOU Vineyards At SBIFF's Outstanding Performer Of The Year Award Honoring Bradley Cooper
Getty Images for DAOU Family Est/DAOU Vineyards At SBIFF's Outstanding Performer Of The Year Award Honoring Bradley Cooper - Presley Ann
gyerekvállalás Brad Pitt Ines de Ramon
A színésztől lassan mind a hat gyermeke elhidegül, s bár el van keseredve, ismét gyerekvállaláson gondolkodik. Brad Pitt boldog Ines de Ramonnal, és a 34 éves ékszertervező sem zárkózik el a családalapítástól.

Annak ellenére, hogy állítólag volt felesége, Angelina Jolie hatására lassan mind a hat gyermeke elhidegül tőle, a sztár nem adja fel, igyekszik újra és újra felvenni velük a kapcsolatot. Bár a színész és exe a hét évvel ezelőtti válása óta folyamatosan csatározik, Brad Pitt reménnyel tekint a jövőbe, és ismét családot alapítana, ezúttal barátnőjével, a 34 éves ékszertervezővel, Ines de Ramonnal. Bár nem mindenki örül a kapcsolatnak — Amal Clooney egyenesen aranyásónak nevezte a színész párját —, szerelmük több mint egy éve tart. 

Brad Pitt
Brad Pitt új esélyt kér: ismét apa szeretne lenni
Forrás: AFP

A színészhez közelálló forrsások szerint Brad Pitt ma már más ember, mint amikor Jolie-val élt

Hatvan évesen szeretne új esélyt kapni az apaságra, amire most lehetősége is lenne, hiszen a nála 26 évvel fiatalabb Ines de Ramon nem zárkózik el a családalapítás gondolatától. 

„Ines mellett Brad újra lélegzik. Vele nincs dráma. Volt feleségével ellentétben Ines nem a showbizniszben tevékenykedik. Sok hírességgel együtt dolgozik az ékszerüzletében, de ő maga nem celeb és nem is akar az lenni” — mondta el a neve elhallgatását kérő ismerős, aki azt is elárulta, hogy Brad Pitt készen áll az újrakezdésre, és már terveznek is egy nyári, európai esküvőt. 

„Nem vesztegetik az időt egy hosszú eljegyzéssel. Brad nagyon szeretne gyermeket Inestől, aki viszont előbb szeretné, ha előbb összeházasodnának. Amint hivatalosan is összekötik az életüket, az első számú prioritás a gyerekvállalás lesz” - mondta el a forrás, megjegyezve, hogy George Clooney már fel is ajánlotta a Comói-tó partján lévő házát a menyegzőre. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.