Bridgerton: Lehull a lepel Golda Rosheuvel hattyú parókájáról, két évig készült a zseniális darab

The Inaugural Gotham TV Awards At Cipriani Broadway On June 4, 2024 In New York City
Getty Images for The Gotham Film - Jamie McCarthy
A Bridgerton család paróka Golda Rosheuvel
A Bridgerton sztárja, aki a sorozatban Charlotte királynőt alakítja, elárult néhány kulisszatitkot a harmadik évad második felének részleteibe, amely június 13-án jelenik meg a Netflixen. Golda Rosheuvel szerepe révén hatalmas népszerűségnek örvend a Regency-kor stílusában!

Az 54 éves brit színésznő a minap exkluzív interjút adott a PEOPLE magazinnak a New York-i Cipriani-ban megrendezett első Gotham TV Awards díjátadón. Golda Rosheuvel elárulta, hogy a Bridgerton harmadik évadában látható hattyús parókájával kapcsolatos kulisszatitkokat.

Bridgerton
A Bridgerton sztárja meglepő kulisszatitkot árult el a sorozattal kapcsolatban
Forrás: GC Images

Bridgerton: minden, amit tudni lehet a hattyús parókáról

„Azt hiszem, beszélnünk kell a hattyús parókáról” – mondta Rosheuvel, amikor a Netflix sikersorozatának kedvenc outfitjeiről kérdezték.

„Ez egy zseniális alkotás, amelyben egyszerre jelen van a kézművesség és a történetmesélés ” – tette hozzá, említve a sorozat egyik fodrászát, Erika Ökvistet. Golda Rosheuvel szerint az elképesztően nagy méretű hajkorona, amelyben egy motoros hattyú is helyet kapott, nem volt könnyű feladat!

Két évbe telt, mire mindenki jóváhagyta

 – magyarázta a Bridgerton sztárja. „Több részlegnek is részt kellett vennie a készítésben. Egy akkumulátor csomagot kellett készíteni, vezetékeket kellett csatlakoztatni, szóval nem volt egyszerű, de a végeredmény magáért beszél.”

Érkezik a negyedik évad is

Ugyan még a 3. évad összes részét sem láttuk, de máris a 4. évad körül forog sokaknak a gondolata. A sorozat producerei kiválasztották, hogy a következő évadban A Bridgerton család mely tagja lesz a főszereplő. A sorozat sikerét látva már a második évad alatt berendelték a 3. és 4. szériát, de akár hét évadon keresztül is folytatódhat. A sorozat producere, Shonda Rhimes korábban elárulta, konkrét tervei vannak azzal kapcsolatban, hogyan alakulnak majd az évadok, és mikor melyik testvért vetik be: a hatodik vagy hetedik évadig előre kitalálták.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.