Öltözz úgy, mint Szoboszlai barátnője: Buzsik Borka szettjei

foci Eb 2024 Buzsik Borka Szoboszlai Dominik outfit
Szoboszlai Dominik tudatosan nem a nyilvánosság előtt éli az életét, azonban ez kedveséről, Buzsik Borkáról már nem annyira mondható el. Habár közös képeket nem nagyon találni róluk az Instagramon, mégis köztudott, hogy egy párt alkotnak. Borka imádja a divatot, ez nyilvános képein is látszik.

Május végén derült fény arra, hogy az ismert és elismert focista, Szoboszlai Dominik újra szerelmes. A párról az első hivatalos fotót Buzsik Borka testvére, Zsóka osztotta meg az interneten, Szoboszlai győztes, hazai meccsét követően. Tény, hogy a Liverpool támadó középpályása nagy népszerűségnek örvend a csajok körében, ám barátnőjének, a gyönyörű Borkának is vannak rajongói az Instagramon. Imádja megmutatni kedvenc outfitjeit a közösségi oldalán: legyen szó egy városlátogatásról, tengerparti nyaralásról, vagy egy operaelőadásról, mindig tudja, mit kell felvenni. Szettjei sok nőt inspirálnak. Lássuk, mit tudunk ellesni Borkától!

Szoboszlai Dominik, Buzsik Borka
Szoboszlai Dominik barátnője, Buzsik Borka imádja a trendi ruhadarabokat!
Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP

 

Buzsik Borka a laza farmert és az egyszerű felsőket kombinálja a hétköznapokban

Borka egy igazán trendi kék farmernadrágban és egy hosszú ujjú, fehér felsőben járta Párizs utcáit. Az összeállításhoz bármilyen világos sportcipő passzol, ha hűvösebb van, egy törtfehér színű kabát remekül kiegészíti az összeállítást.

Csajos este? Naná! 

Reneszánszukat élik a farmerruhák, és ezt Borka is tudja. A fekete szandál tökéletesen passzol a szűk ruhához, könnyed nyári viselet. Borka barátője is nagyon csinos, ő szintén talpig farmerban van. 

Szexi összeállítás

Szereted a kihívóbb szetteket? Akkor az alábbi fekete outfit lesz a kedvenced! Borka gyarkan visel feketét, mint az a képen is jól látszik. Egy csinos koktélruhát pedig mi mással lehetne párosítani, mint egy nőies szövetkabáttal és egy combcsizmával? Nem feltétlenül a legnyáriasabb darabok, mégis tökéletes outfitet lehet belőlük varázsolni különleges alkalmakra.

 

Ha van fekete, akad fehér is

Borkának nem csak a fekete, a fehér is nagyon jól áll, ez az outfit pedig egyszerű, de nagyszerű! Nem kell más, mint egy hófehér rövidnadrág, egy hasonló színű póló, és egy kissé átlátszóbb ing. Remek választás a tengerpartra.

Ha pedig kíváncsiak vagytok arra, hogy mik az idei nyári ruhatrendek, akkor mindenképpen érdemes belenéznetek az alábbi videóba:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.