A Coldplay frontembere a Duna-parton sétálgatott, és egy utcazenészt hallgatott

Coldplay, Chris Martin
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
Chris Martin Coldplay Budapest
A Coldplay három teltházas koncertet adott a Puskás Arénában. A vasárnapi előadás után Chris Martinnak és zenésztársainak volt ideje pihenni is, a frontember a Duna-parton töltötte az estét.

Tizenhat év után úja Budapesten koncertezett a Coldplay. A brit pop-rock zenekar háromszor töltötte meg a Puskás Arénát, felejthetetlen előadást nyújtva a közönségnek. A vasárnapi koncert után a banda tartott egy pihenőnapot, Chris Martin pedig ki is használta a szabadidejét: a Duna-parton sétálgatott.

Coldplay, Chris Martin
A Coldplay frontembere, Chris Martin a Duna-partin töltötte a szabadidejét.
Forrás: Getty Images via AFP

A zenészről egy szemfüles rajongó készített felvételt, amit fel is töltött az Instagramra. A videón Martin egy lámpaoszlopnak támaszkodik, és elmélyülten hallgat egy utcazenészt.  Úgy tűnik ez a zenész egyik visszatérő szokása, ugyanis a legutóbbi bukaresti látogatásukkor is egy utcazenésszel fényképezték le, akinek épp adakozott - írja a Mandiner.

Chris Martin egyébként az ismert színésznő Dakota Johnson jegyese. A Coldplay frontembere három éve kérte meg kedvese kezét, ám az esküvőt eddig halasztották. A hírek szerint ennek köze van Martin első feleségéhez, Gwyneth Paltrowhoz. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.