Megvadult a tömeg! A nagybeteg Michael J. Fox tolókocsiban gitározott a Glastonbury színpadán

Michael J. Fox
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
szenzáció Coldplay Michael J. Fox Glastonbury
Nem akart hinni a szemének a Glastonbury Fesztivál közönsége, amikor Michael J. Fox megjelent a színpadon a Coldplay szombati koncertje alatt.

A 100 000 fős közönség könnyekig meghatódott, amikor a Vissza a jövőbe 63 éves, Parkinson-kórral küzdő színésze kerekesszékében megjelent a színpadon, hogy gitározzon a Coldplay Fix You és Humankind című számai alatt. 

Coldplay, Glastonbury
A Coldplay koncertjére 100.000 ember volt kíváncsi 
Forrás: AFP

A Coldplay frontembere, Chris Martin azt mondta a színpadon: „A fő oka annak, amiért mi most egy zenekart alkotunk, az az, hogy együtt néztük a Vissza a jövőbe című filmet, szóval köszönjük örök hősünknek és a világ egyik legcsodálatosabb emberének, Michael J. Foxnak. Nagyon köszönjük, Michael!"

A Coldplay koncertje a neten is nagy visszhangot kapott

A nézők először megőrültek, majd könnyekig hatódtak a színész játékán. A jelenet az X-en (korábban Twitter) is nagy visszangot kapott, ilyen és ehhez hasonló kommentekkel van tele a platform:

  • „Imádom, hogy Chris Martin a Coldplayből Michael J. Foxot hozta a színpadra, imádom a Coldplayt!"
  • „A Coldplay a legmenőbb a Glastonburyn, és aztán még Michael J. Foxot a színpadra hozza - ez a legjobb dolog, amit ebben az évben látok!"
  • „Michael J. Fox a Coldplay színpadán a Glastonburyben, nagyszerű ezt látni!"
  • „Coldplay - hűha, egyszerűen csak hűha! Micsoda show, és Michael J. Fox, nem lehetett kibírni könnyek nélkül!"

A brit zenekar 1999-ben debütált az ikonikus fesztiválon az új zenekarok sátrában, majd 2002-ben, 2005-ben, 2011-ben és 2016-ban is headliner volt. Történelmet írtak azzal, hogy idén is ők lettek — már ötödször — a fesztivál húzó neve.

Michael J. Foxnál — aki lelkes zenészt és tehetséges gitárost alakított az 1985-ös ikonikus sci-fiben — 1991-ben, mindössze 30 éves korában diagnosztizálták korai Parkinson-kórt, Betegségéről 1998-ban beszélt először a nyilvánosság előtt.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.