Élő adásban szakadt le Dakota Johnson ruhájának pántja - VIDEÓ

"Daddio" Premiere - 2024 Tribeca Festival
Getty Images for Tribeca Festiva/"Daddio" Premiere - 2024 Tribeca Festival - Rob Kim
kínos pillanat videó Dakota Johnson ruha
A világhírű színésznő igazi profiként viselkedett, amikor gyönyörű ruhája megadta magát élő adásban. Dakota Johnson Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedett, amikor megtörtént a baleset.

A 34 éves színésznő a minap Jimmy Kimmel műsorában volt vendég, ahol új filmjéről, a Daddióról mesélt, amelyben Sean Pennel szerepel. A műsorvezető éppen a filmből mutatott meg egy rövid részletet, amikor Dakota Johnson ruhájának pántja megadta magát. 

Dakota Johnson
Dakota Johnson ruhája élő adásban adta meg magát
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles 

Dakota Johnson ruhabalesete

"Az egyik pántod elszakadt. Minden rendben?" - kérdezte Jimmy Kimmel a színésznőtől. A szürke ötven árnyalatának sztárja egy fekete, testhez simuló ruhát viselt, melynek pántjai virágos díszekből álltak. Az egyik pánt eltört, ami miatt Johnsonnak tartania kellett a ruhája felső részét, hogy az ne essen le. 

"Hát, csak tartanom kell" - mondta a színésznő. A műsorvezető viccesen megjegyezte, hogy Johnsonnak csak a "fontos részt" kell tartania, mire Johnson mindkét kezét a mellére tette, hogy a ruhája felső része ne csússzon le. "A film nagyon jó" - viccelődött, miközben fogta a melleit.

Dakota Johnsonnak igazi profiként sikerült a pántot a helyén tartania az interjú hátralévő részében anélkül, hogy bármit is megmutatott volna magából, miközben a filmjéről beszélt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.