Demi Moore egy 27 évvel fiatalabb énekesre vetette ki a hálóját: új álompár születhet

Demi Moore
AFP - AFP
Joe Jonas Demi Moore korkülönbség
A párt állítólag nem zavarja a tetemes korkülönbség sem, kifejezetten élvezik egymás társaságát. Demi Moore szereti a fiatalabb pasikat, korábban Ashton Kutcher felesége volt.

Demi Moore egy fiatal énekesre vetette ki a hálóját a pletykák szerint, aki nem más, mint Joe Jonas. A 61 éves színésznőt a Jonas Brothers zenekar tagjával látták ebédelni a franciaországi Antibes-i Hotel du Cap-ban – mondta el egy forrás a PageSixnek.

Demi Moore
Demi Moore szereti a fiatalabb pasikat
Forrás: AFP

Joe meglepetésszerűen tűnt fel a cannes-i amFAR gálán, amelynek Demi Moore volt a házigazdája. Nick Jonasnak kellett fellépnie az esten, de a rajongók legnagyobb örömére Joe is megjelent. Demi pedig önfeledten táncolt az előadása közben. (Joe Instagram-posztját lapozgatva láthatod is róla a felvételt)

A párosnak van már közös múltja, még ha nem is romantikus értelemben. A hírek szerint már múlt hónapban is együtt voltak Dél-Franciaországban, ám ismeretségük sokkal régebbre nyúlik vissza. Demi ugyanis jó barátságot ápol Joe testvérével, Nickkel és Nick egykori kedvesével, Miley Cyrusszal is, így gyanítható hogy már korábban is találkoztak Joe-val.

Demi és Joe között egyre szorosabb barátság szövődik. Vannak közös barátaik és gyakran járnak ugyanabba a társaságba

 - mondta egy neve elhallgatását kérő forrás. Egy másik barát tudni véli, hogy a kapcsolatuk már régen túlmutat a barátságon, romantikus irányt vett, de erről egyelőre nem akarnak nyilatkozni a nagyközönség előtt. 

Jonas az idősebb nőkhöz, Demi Moore a fiatalabb pasikhoz vonzódik

A rossz nyelvek szerint az idősebb nőkhöz való vonzódás benne van a genetikájukban, hiszen Nick is egy tőle 10 évvel idősebb színésznőt, Priyanka Choprát vette feleségül. De Demi is a fiatalabb férfiakhoz vonzódik, elég csak volt férjére, Ashton Kutcherre gondolni, aki 15 évvel volt fiatalabb nála.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.