Emily Párizsban (sorozat) nőknek ruhabörze sorozat
Hamarosan folytatódik az Emily Párizsban következő évada, ami a szövevényes szerelmi és baráti szálakon kívül a divat világába is elkalauzol minket. Amíg várjuk a következő részeket, nézzük meg, melyek voltak az eddigi szériák legszuperebb outfitjei, amiket a főszereplő, Emily viselt.

Emily Párizsban: Emily-nek nem csak a párizsi kalandjai, de mesés outfitjei is ikonikussá váltak. A  halász sapka, a szívecske mintázat, vagy éppen a rikító színek mind kifejezik Patricia filmbéli karakterének nőies, mégis játékos stílusát. A 4. évadig még ugyan várnunk kell, a ruhadarabok azonban már adottak,  ezért úgy gondoltuk, elhozzuk nektek a legtrendibb, legszebb szetteket az évadokból, íme!

Emily Párizsban - a csajos ruhaszettek elképesztően jól állnak a barna hajú, csinos Patricianak!
Emily Párizsban - a csajos ruhaszettek elképesztően jól állnak a barna hajú, csinos Patricia-nak!

 

Emily Párizsban ikonikus outfitjei

A pink mindent visz!

A rózsaszín és a fekete kombinációja elképesztően áll Patricia-nak, az Emily Párizsban főszereplőjének! A pink zokni és magassarkú együtt  kissé már-már barbis megjelenést ad, mégis megtartja kislányos báját, ugyanakkor elegánssá válik a pink szövetkabáttal.

A pink és a fekete kombinációja igazán csajos összeállítás lett Emily számára.
A pink és a fekete kombinációja igazán csajos összeállítás lett Emily számára.
Forrás: punkee.com.au

A sárga az új nyári kedvenc?

Emily imádja a harsányabb színeket! Fentebb láthattuk a pink árnyalatait, most  a sárgán a sor! Naplemente hatású árnyalatok a ruhán, a kabáton, és még a kiegészítőkön is. Imádjuk!

Emily imádja a sárgát!
Emily imádja a sárgát!
Forrás: Whowhatwear.com

Az extravagány titkárnős szerkó

Emily outfitjei már-már egészen hasonlítanak egy titkárnő ruhaszettjéhez, azonban nem a hétköznapi értelemben! Ugyanis a csíkok, a színek, és az extravagáns öv mind-mind feldobják ezt a különleges összeállítást.

Tipikus Emily szett!
Tipikus Emily szett!
Forrás: Whowhatwear.com

A halász sapka is a divat része!

Emily imádja a halász sapkákat, több outfit kiegészítőjeként is láthattuk már a gyönyörű színésznőn, akinek hullámos hajához, és nyári szettjéhez izgalmasan áll a fejfedő.

Emily oda van a halászsapkákért!
Emily oda van a halász sapkákért!
Forrás: Whowhatwear.com

Szív, mint ruhaminta? Naná!

A fehér és a piros ötvözete szuperül fest Emily-n, a mesésen csillogó, kövekkel kirakott nyaklánc, és a fejkendő már csak hab a tortán. 

Emily szivecskés ruhája szintén ikonikussá vált.
Emily szivecskés ruhája szintén ikonikussá vált.
Forrás: Whowhatwear.com

Nektek melyik a kedvenc outfitetek? 

Ha pedig kíváncsiak vagytok arra, hogy miket tudhatunk eddig a 4. évadról, lessétek meg a linkre kattintva!

Ha már nagyon várod a negyedik évadot, íme egy kis ízelítő:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.