Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan újra együtt forgatnak: jön a Nem férek a bőrödbe 2

Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan
Instagram/Disney -
vígjáték Lindsay Lohan Nem férek a bőrödbe Jamie Lee Curtis
Bejelentették, hogy érkezik a Nem férek a bőrödbe második része. Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan is visszatérnek.

A Nem férek a  bőrödbe a 2000-es évek egyik legnépszerűbb vígjátéka volt, most pedig bejelentették, hogy érkezik a második rész, természetesen az eredeti főszereplőkkel. Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan újra együtt forgatnak.

Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan
Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan
Forrás: Instagram/Disney

Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan forgatják a Nem férek a bőrödbe második részét

A Nem férek a bőrödbe című vígjátékot 2003-ban mutatták be, és nagy sikert aratott. A történet szerint az életével elégedetlen tinédzser, Lindsay Lohan és a mindig elfoglalt édesanyja testet cserélenek, és ekkor kezdődik az igazi bonyodalom. A kezdeti hatalmas sokk után letaglózza őket a felismerés: sietniük kell, ha vissza akarják kapni eredeti testüket, ugyanis az anyának másnap esküvője lesz, a tininek pedig még aznap egy meghallgatása a zenekarával. 

A második részről annyi biztos, hogy  Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan is az eredeti karaktereiket alakítják majd, de nem ők az egyetlenek, akik visszatérnek a folytatásban ... Chad Michael Murray, Stephen Tobolowsky, Mark Harmon, Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong és Rosalind Chao is szerepet kapott a filmben, ami 2025-ben kerül majd a mozikba.

Az utóbbi időben egyre többször döntenek úgy, hogy egykor nagy sikert arató filmeknek évtizedekkel később készítenek folytatást. A Beetlejuice 2-őt még idén bemutatják, de a Nicole Kidman és Sandra Bullock főszereplésével készült Átkozott boszorkák is kap második részt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.