Jennifer Lopez fénye elhalványítja Ben Afflecket: a színész megtörte a csendet

népszerűség Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A színész úgy gondolja, felesége sokkal népszerűbb, mint ő . Jennifer Lopez láttán mindenki felkapja a fejét, állítja, vele pedig a kutya se törődik.

Ben Affleck Kevin Hartnak adott interjút június 20-án a Hart to Heart talkshowban. A beszélgetés érintette a Jennifer Lopezzel való kapcsolatát is, valamint Affleck arra is kitért, hogy felesége hírneve elhomályosítja őt. 

Jennifer Lopez után mindenki megfordul
Jennifer Lopez után mindenki megfordul
Forrás: GC Images

"Az emberek szeretik őt, és valóban valami fontosat képvisel számukra” – mondta az 51 éves színész. "Nekem azt mondják, hogy 'tetszik a filmed', addig neki azt: 'aahhhh, JLo', Jenniferért  tényleg rajonganak" - nyilatkozta Ben Affleck és hozzátette, ha együtt mennek valahova, mindig - a jelenleg Olaszországban Ben nélkül nyaraló - Jennifer az, akire felfigyelnek. 

Affleck egy esetet is felidézett, amikor színházba mentek gyermekeikkel, de a kocsitól sokat kellett gyalogolniuk, így rengeteg emberre találkoztak. "Annyira izgatottak voltak, hogy személyesen látják Jenniert, mindenki utánafordult, sokan felkiáltottak, hogy 'JLo!', én a kutyát nem érdekeltem. Egy nagydarab, lila ruhás nő még oda is csődített mindenkit" - emlékezett vissza.  

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.