Katalin hercegné nélkül ünnepelhette születésnapját Vilmos: Taylor Swift koncertjén vehetett részt

The Duke Of Cambridge Attends The Winter Whites Gala In Aid Of Centrepoint
Getty Images -
születésnap Taylor Swift: The Eras Tour katalin hercegné Taylor Swift Vilmos herceg
Úgy tudni, Vilmos herceg és gyerekei, György, Sarolta és Lajos pénteken este Taylor Swift koncertjére mentek el. Katalin hercegné a betegsége miatt nem tartott velük.

Bár még képek nem jelentek meg az eseményről, lapinformációk szerint a walesi herceg és gyerekei részt vettek Taylor Swift londoni koncertjén. Katalin hercegné megelőző kemoterápiája miatt kihagyta az eseményt. 

Katalin hercegné a Trooping the Colourhoz elég erősnek érezte magát, de egy koncertet nem vállana be
Katalin hercegné a Trooping the Colourhoz elég erősnek érezte magát, de egy koncertet nem vállana be
Forrás: Northfoto

Roya Nikkhah királyi riporter szerint Vilmos herceg péntek este, Taylor Swift turnéjának első, londoni állomásán ünnepelte 42. születésnapját. A walesi herceg három gyermekével, Györggyel, Saroltával és Lajossal vehetett részt az eseményen, Katalin hercegné nem kísérte el őket. 

A Page Six megkereste Swift és a walesi herceg képviselőit, hogy megerősítsék a részvételét, de egyelőre nem nyilatkoztak. Bár a fényképes bizonyítékok még nem kerültek nyilvánosságra, egyáltalán nem lenne meglepő, ha Vilmos  a Wembley Stadionba látogatott volna. A walesi herceg 2013-ban ugyanis egy londoni jótékonysági rendezvényen együtt énekelt Taylor Swifttel és Bon Jovival.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.