Katie Holmes merész fotója: csak egy farmert visel a színésznő

Celebrity Sightings In New York City - May 14, 2024
GC Images - James Devaney
merész katie holmes fotó kollekció
Katie Holmes a híres ruházati és luxusmárkával, az A.P.C.-vel közösen alkotta meg legújabb kollekcióját, amelynek bemutatójára Párizsban, a Rue Royale-on került sor. A színésznő ismét bebizonyította, hogy nemcsak a filmvásznon, hanem a divatvilágban is otthonosan mozog, és minden mozdulatából sugárzik az elegancia és a stílus.

A 45 éves Katie Holmes tegnap este New Yorkban vett részt egy beszélgetésen, amely a kollekció bemutatásáról szólt. Ezen az estén számos közeli barátja és egy különleges személy, az édesanyja is csatlakozott hozzá.

Katie Holmes
Katie Holmes merész fotót tett közzé a közösségi oldalán
Forrás: GC Images

Katie Holmes elbűvölően néz ki

Katie édesanyja, Kathleen is hozzájárult a lánya kollekcióhoz, nem is akárhogyan. 

Anyukám készített gyönyörű takarókat a kollekció részeként

 – áradozott a színésznő, aki a büszke pillanatot közösségi oldalán is megosztotta a rajongóival.

A kollekciót úgy jellemezték, hogy „a francia elegancia találkozik a New York-i sikkel egy egyedülálló kapszulában, amelyet az amerikai színésznő, Katie Holmes tervezett, aki az 1990-es évek óta hűséges vásárló. A kollekció egyes darabjait az Instagram-oldalán is megosztotta a színésznő, aki az egyik fotón csak egy farmer nadrágot visel. A követőinek nagyon tetszett Holmes merész összeállítása. 

Tom Cruise évek óta nem látta Katie Holmes-szal közös lányát

Katie Holmes és Tom Cruise 2011-ben szakított egymással, közös gyermekük, Suri az édesanyjával maradt. A színész azóta lányával egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. A pontos ok nem ismert, de a neten is keringő pletykák szerint Tom azért nem látogatja lányát, mert a szcientológiai egyház tagjaként nem érintkezhet kívülállókkal. Annyi biztos, hogy Suri számára édesapja egyszerűen nem létezik, és nemrég 

elvágta az utolsó szálat is, ami hozzá kötötte: Suri Cruise nem Suri Cruise többé.

 A tinisztár elvállalt egy szerepet a Head Over Heels című előadásban New Yorkban, a szereposztásról tájékoztató lapon pedig Suri Noelle-ként szerepelt, vagyis felvette édesanyja középső nevét. Azt persze nem tudni, hogy hivatalosan is megváltoztatta-e, mindenesetre ez így is meglehetősen erős üzenet. 



 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.