Ő játszotta Lorelai anyját a Szívek szállodájában: így fest most a 80 éves színésznő

Kelly Bishop színésznő Szívek szállodája Gilmore Girls
Kelly Bishop hamarosan kiadja memoárját, A harmadik Gilmore-lány"címen.

Kevés embernek kell bemutatni Kelly Bishopot, akit legtöbben a Szívek szállodája sorozatból ismernek. A 80 éves színésznő alakította a főszereplő, Lorelai édesanyját, akit hol szerettünk, hol nem, de mindenképpen ikonikus alakítás volt.

Ő játszotta Lorelai anyját: Kelly Bishop a Szívek szállodája sorozatban

A hamarosan megjelenő memoárjában elmeséli, hogyan került a színpadról a filmvászonra és onnan Stars Hollow kicsi városába. Bishop 1968-ban kezdte broadwayi karrierjét a Golden Rainbow című musicalben, majd olyan műsorokban lépett fel, mint a Promises, Promises és az On the Town. Színházi áttörését azonban az 1975-ös A Chorus Line musical hozta meg, amelyért elnyerte a legjobb musicalszínésznőnek járó Tony-díjat.

Feltűnt a Dirty Dancingben is, ő alakította Baby anyját, Marjorie Housmant. Kevesen tudják, de eredetileg nem neki szánták a szerepet. Az édesanyát Lynne Lipton alakította volna, aki a forgatás elején megbetegedett. Bishop csak egy szállóvendég volt, aki a váratlan esemény hatására gyorsan megkapta a szerepet. A többi pedig már történelem...

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.