Kevin Costner nem volt hajlandó lerövidíteni Whitney Houston temetésére írt 17 perces gyászbeszédét

Bodyguard
AFP -
gyász temetés Whitney Houston
A világsztár a minap elevenítette fel emlékeit Whitney Houston temetésével kapcsolatban. Kevin Costner fontosnak tartotta, hogy úgy búcsúzzon barátjától, ahogyan azt eltervezte.

Kevin Costner 30 évvel a film bemutatóját követően nemrégiben egy podcastban osztotta meg emlékeit Whitney Houstonnal való barátságáról és közös munkájukról a Több mint testőr című filmben.

Kevin Costner nem volt hajlandó lerövidíteni Whitney Houston temetésére írt 17 perces gyászbeszédét
Kevin Costner nem volt hajlandó lerövidíteni Whitney Houston temetésére írt 17 perces gyászbeszédét
Forrás: AFP

Kevin Costner azonnal meglátta a lehetőséget az énekesnőben 

Costner, aki nem csupán főszereplője, de a producere is volt a filmnek, elmondta, hogy már korán, Ed Sullivan Show-jának egyik epizódjában felismerte Houston tehetségét, és azonnal tudta, hogy őt akarja a film női főszerepére. Annak ellenére is ragaszkodott hozzá, hogy a film rendezője, Mick Johnson nem akarta Houstont szerepeltetni. 

Costner elmesélte, hogy a forgatás előtt megkérte Houstont - aki akkor már elismert énekesnő volt, de nem rendelkezett színészi tapasztalattal - , hogy ne nagy stábbal érkezzen, és ígéretet tett neki hogy hogy nem csak a filmben, a munka során is a testőre lesz. A színész hozzátette, biztos volt benne, hogy a film és a betétdala, az I Will Always Love You Houston előadásában hatalmas siker lesz és így is történt. 

A színészt megrázta barátja halála

Houston halála 2012-ben mélyen megrázta Costnert, aki elmondta, hogy soha nem látta, hogy Houston szenvedett volna, mindig vidámnak és erősnek tűnt. A színészt Whitney nagynénje, Dionne Warwick kérte fel, hogy mondjon beszédet az énekesnő temetésén. Costner eleinte vonakodott, végül egy hetet töltött a beszéd megírásával, nagyon fontos volt neki, hogy minél szívhezszólóbb legyen és minden fontos elhangozzon benne. A gyászbeszéd azonban majdnem elmaradt, amikor megtudta, hogy a CNN szeretné, ha a felszólalók rövidre zárnák a beszédeket a reklámszünetek miatt. Costner azonban hajthatatlan volt és közölte, hogy ő teljes egészében elmondja a beszédét, ami végül 17 percig tartott.

Whitney Houston istenadta tehetség volt, a Guiness Rekordok könyve szerint ő a valaha legtöbbször díjat kapott előadóművész. Hangját és dalait mindenki imádta. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.