Leni Klum és a pasija nem bírtak magukkal: szinte felfalták egymást - FOTÓK

David Yurman Event in NYC
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
szerelem Arisz Racsevszkij Leni Klum Heidi Klum
Dúl a szerelem a modell és barátja között. A szerelmespár hétvégén Szardíniára utazott, ahol csak úgy izzot körülöttük a levegő. Több lesifotót is készítettek az egymásba feledkező szerelmesekről, a tengerben fürdőző Leni Klum és Arisz Racsevszkij majd felfalták egymást.

Komolyodik Leni Klum és Arisz Racsevszkij kapcsolata. Heidi Klum húszéves lánya és szerelme szombaton Szardíniára utazott, ahol a modell és párja alaposan megmártóztak a tengerben és egymásban. 

Leni Klum és Arisz Racsevszkij
Leni Klum és Arisz Racsevszkij
Forrás: Getty Images 

Kicsoda az az Arisz Racsevszkij, aki elcsábította Leni Klumot?

Racsevszkijről nagyon keveset tudni, a Harvardon végzett, korábban próbálkozott a színészettel, de hamar lemondott róla. Édesanyja az egyik legnagyobb kreatív ügynökség tulajdonosa és vezetője, és nagyjából ennyi az összes információ, ami a rendelkezésünkre áll a srácról, aki elcsábította Heidi Klum lányát. A lesifotók alapján nem is kicsit. 

A szexi bordó bikiniben strandoló Leniről és barátjáról készült paparazzifotók alapján egy biztosan elmondható: a két fiatal odavan egymásért, a modell és Racsajkovszkij vidámsága és boldogsága a lesifotókon is átüt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.