Lepukkant sztárok, akik egykor a világ legszebbjei között voltak - FOTÓK

Top Gun 1986 Moviestills, Kelly McGillis
KPA/ Northfoto/Top Gun - KPA/ Northfoto
rivaldafény Kelly McGillis Russel Crowe
Hiába a rivaldafény és az óriási vagyon. Bizony a világsztárok felett is elmúlnak az évek és akadnak olyanok is, akik mára felismerhetetlenné váltak. Összegyűjtöttük az egykor tündöklő hírességeket, akikre mostanra csak egyetlen szó illik: lepukkantak.

Hírnév, csillogás, trendi megjelenés és mérhetetlen vagyon... Ha meghalljuk azt a szót, hogy világsztár, rögtön ezek a szavak jutnak eszünkbe. Akadnak azonban az ismertségnek árnyoldalai is. Amikor a világsztárok nem tudják elviselni a hírnévvel járó sikert és fényűzést, sokszor az alkohol és egyéb tudatmódosító szerek rabjává válnak, ami a megjelenésüket is alaposan megtépázza. Akkor is hasonló történik, ha az egykori ünnepelt csillagot egyszer csak elfelejtik... Lepukkant sztárok következnek, akik nem előnyükre változtak az elmúlt évek alatt.

Lepukkant sztárok, akik megváltoztak az évek alatt
Russel Crowe is közöttük van 
Forrás: Northfoto

Lepukkant világsztárokat gyűjtöttük össze ezúttal, akik csak árnyékaik egykori önmaguknak...

Kelly McGillis

Igazi szupersztár volt az 1986-os Top Gun debütálása után, túlzott alkoholfogyasztásának köszönhetően azonban később Kelly McGillis is elhagyta magát, igencsak lepukkant.

Lepukkant sztárok-Kelly McGillis
Forrás: Getty Images/ Northfoto

Russel Crowe

Noha egykor Russel Crowe az egyik legnépszerűbb színész volt Hollywoodban, miután beperelték testi sértésért és fegyverbirtoklásért, ő is elindult lefelé a lejtőn. Alkohol- és állítólagos drogproblémái miatt alaposan meghízott a világsztár.

Russel Crowe 
Forrás: Getty Images/Profimedia

Brendan Fraser 

Bár Brendan Fraser szerepet kapott a közelgő Batgirl című filmben, magánéleti nehézségeinek és fizikai állapotromlásának köszönhetően már közel sem ugyanaz, mint fénykorában.

Brendan Fraser 
Forrás: AFP/Northfoto

Kirstie Alley

A 90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, a súlyával való állandó küzdelemben azonban végül alulmaradt: Kirstie Alley-t ma már ritkán láthatjuk a képernyőkön.

Kirstie Alley
Forrás: Getty Images/Profimedia

Loni Willison

Az egykori bombázó szupermodell ma hajléktalanként él, drogfüggő és a kukában guberál. Jeremy Jackson ex-Baywatch-sztár volt felesége 2016-ban csúszott le igazán, amikor idegösszeomlást kapott és mindenét elvesztette. Azóta az utcán él. Lepukkant külseje miatt szinte már felismerhetetlen a 41 éves nő.

Loni Willison
Forrás: Getty Images/Northfoto

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.