Mark Ruffalo megható üzenetben köszöntötte fel fiát a születésnapján - FOTÓK

39th Annual Santa Barbara International Film Festival: American Riviera Award Honoring Mark Ruffalo
Getty Images/39th Annual Santa Barbara International Film Festival: American Riviera Award Honoring Mark Ruffalo - Robin L Marshall
ünneplés Mark Ruffalo fia Mark Ruffalo születésnap
A színész megható üzenetet osztott meg közösségi oldalán. Mark Ruffalo fia, Keen a napokban ünnepelte a 23. születésnapját.

Mark Ruffalo és felesége, Sunrise Coigney három gyerek büszke szülei. A pár 2000-ben kötött házasságot, miután 1998-ban egy közös barátjuk révén ismerték meg egymást. Keen mellett két lányuk is van: Bella Noche, aki 19 éves, és Odette Moon, aki 16 éves. Fiúk a napokban ünnepelte a 23. születésnapját.

Mark Ruffalo
Mark Ruffalo három gyerek büszke édesapja
Forrás: Penske Media via Getty Images

 

Mark Ruffalo megható üzenetben köszöntötte a fiát

A színész születésnapi köszöntőjében a következőt írta: 

Boldog születésnapot, Keen. Nagyon szeretlek, és büszke vagyok mindarra, amit idén elértél. Csak így tovább. 

A rajongók gyorsan reagáltak a bejegyzésre, és megjegyezték, hogy Keen mennyire hasonlít apjára. „Várjunk csak, magát klónozták. Boldog születésnapot!” Mások is hasonlóképp vélekedtek: „Izgatottan várom, mit érhet el a következő Ruffalo generáció” és „Úgy néztek ki, mint a testvérek! Boldog születésnapot a fiadnak.”

Bár Mark munkája miatt sok időt tölt Los Angelesben, családja főként New Yorkban él, ahol a városban és a Catskills hegységben is van otthonuk. A család 2008 körül költözött Sullivan megyébe, és Mark gyakran mesél arról, mennyire szereti az ottani életüket.

Mark Ruffalo fia apja nyomdokaiba léphet

Keen kisebb szerepekben tűnt fel apja néhány filmjében, például a 2013-as „Begin Again” című és a 2017-es „Thor: Ragnarok” című filmben, azonban hivatalosan még nem lépett apja színészi nyomdokaiba, és egyelőre nem tudni, hogy milyen irányba folytatja a tanulmányait.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.