Meghan apja beszélni akar Károly királlyal: mindketten a sussexi hercegné miatt szenvednek

AFP or licensors/Britain's Meghan, Duchess of Sussex, looks on as she attends a Sit Out with Britain's Prince Harry (unseen), Duke of Sussex, at the Nigerian Defence Headquarters in Abuja on May 11, 2024 as they visit Nigeria as part of celebrations of Invictus Games anniversary. (Photo by Kola SULAIMON / AFP) - AFP
brit királyi család Thomas Markle Harry & Meghan Károly király
Meghan Markle apja úgy gondolja, hogy neki és III. Károly királynak hasonló sors jutott. Egy interjúban arról beszélt, hogy ő és a brit uralkodó is egészségügyi problémákkal küzd, és mindketten elhidegültek a sussexi hercegi pártól, Harrytől és Meghantól.

„Jó életem volt, és büszke vagyok arra, amit elértem, de mindent beárnyékoltak az elmúlt hat év történései” — mondta el a 80. születésnapjához közeledő Thomas Markle, hozzátéve, hogy biztos benne, hogy lánya, Meghan és Harry herceg nem fogja felköszönteni őt. Ugyanakkor nagyon szeretne találkozni az unokákkal, bár jelenleg már azzal is megelégedne, ha fotót kaphatna róluk. Úgy gondolja, ebben is sorstársak Károly királlyal, ezért szívesen beszélgetne vele. 

The Duke & Duchess Of Sussex Visit South Africa Meghan Markle Harry herceg és Archie herceg
Mindketten Harry és Meghan gyermekeinek a nagypapái, de egyikük sem találkozhat az unokáival
Forrás: WireImag

Meghan és Harry miatt ő sem láthatja az unokáit

„Szeretnék beszélni Károly királlyal, mert biztos vagyok benne, hogy neki is annyi megválaszolatlan kérdése van, mint nekem. Egyikünk sem érdemli meg azt a bánásmódot, amit kap. Ő rákkezelésen megy keresztül, én sem vagyok a legjobb egészségi állapotban. Mindketten nagyapák vagyunk, de egyikünk sem találkozhat az unokáival, mert Harry és Meghan nem engedi” — mondta el Thomas Markle, aki mély empátiát érez Károly iránt, és soha nem gondolta volna, hogy ő és az uralkodó valaha egy csónakban eveznek majd. 

Thomas Markle egyetlen vágya, hogy lánya, Meghan hercegné felköszöntse 80. születésnapján
Forrás: AFP 

„Annyi kérdésem van, amit feltennék Meghannak és Harrynek. A legfontosabb az, hogy miért bántak így el nemcsak velem, hanem a királyi családdal és a királlyal is?” — kesergett az interjúban az Emmy-díjas tévés fővilágosító, akinek nincs már más vágya, csak, hogy a lányával és családjával tölthesse közelgő születésnapját. 

Thomas Markle és lánya Meghan és Harry esküvője óta teljesen elhidegült egymástól, amiért az apa részben vállalja a felelősséget, de úgy gondolja, sokszor bocsánatot kért már a sussexi hercegi pártól, szeretné végre rendezni a kapcsolatot.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.