Meghan őrjöng: a királyi család elfelejtkezett Lilibet születésnapjáról

Harry & Meghan Lilibet születésnap
Meghan Markle és Harry herceg kislánya, Lilibet most ünnepelte harmadik születésnapját.

Lilibet hercegnő kedden (június 4-én) töltötte be a harmadik életévét, azonban a királyi család nem köszöntötte fel hivatalosan. A bennfentesek tudni vélik, hogy Meghan Markle őrjöng, a palota ezen gesztusát ismét támadásnak veszi, Harry eközben csak szomorú.

Meghan Markle kiakadt, mert a királyi család elfeledkezett Lilibet születésnapjáról
Meghan Markle várta volna, hogy kislányát, Lilit hivatalosna is felköszöntik.

Meghan kiakadt, mert nem köszöntötték Lilibetet hivatalosan

A rajongók árgus szemekkel figyelték, hogy miközben Harry és Meghan kislányukat ünnepelték, a királyi család tagjai megemlékeznek-e a napról, ez azonban elmaradt. Sokak szerint ez érthető és a sussexiek maguknak keresték a bajt, hiszen nem várhatják el a királyi családtól, hogy tapsoljon nekik, miközben ők ott rúgnak beléjük, ahol csak tudnak.

Lilibet csak egyszer utazott az Egyesült Királyságba, így személyesen csak egyszer találkozott bővebb családjával. A néha királynő ekkor láthatta élőben egyedül dédunokáját és névrokonát. Lilibetnek szülei igazi babazsúrt rendeztek a hétvégén, amelyen Harry és Meghan barátai, a nem királyi család és Lilibet néhány barátja vett részt.

Károly király a hírek szerint kétségbeesve szeretne kapcsolatot ápolni kisebbik fia gyermekeivel, ettől függetlenül a nyilvános köszöntés az ő részéről is elmaradt, ahogy Archie születésnapján sem üzent semmit az unokájának. 

Lilibet 2021 júniusában született Kaliforniában. Nevét néhai dédnagyanyjáról, II. Erzsébet királynőről kapta. Születésekor a Sussexekhez közel álló források azt állították, hogy a néhai uralkodót videohíváson keresztül mutatták be dédunokájának. Egy forrás a People magazinnak azt mondta: „Nagyon izgatottak voltak, és alig várták, hogy megosszák, hogy lányuk megérkezett." 

A palota azonban ezt hivatalosan cáfolta, mint írták, nem történt ilyen hívás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.