Naomi Watts és Billy Crudup másodjára is örök hűséget fogadott egymásnak Mexikóban

Moët & Chandon At The 81st Annual Golden Globe Awards
Getty Images - Michael Kovac
esküvő Mexikó Billy Crudup Naomi Watts
Naomi Watts és Billy Crudup, akik 2023 júniusában New Yorkban, polgári szertartás keretein belül keltek egybe, szombaton Mexikóvárosban mondták ki újra az igent családjaik és barátaik körében.

Másodjára is is összekötötte életét Naomi Watts és Billy Crudup. A pár hét éve van együtt, a Gipsy című sorozatban ismerték meg egymást, ám csak két évvel ezelőtt léptek nyilvánosság elé a kapcsolatukkal. Tavaly polgári szertartás keretein belül fogadtak egymásnak örök hűséget, a hétvégén pedig a család és a barátok is előtt is kimondták egymásnak újra az igent Mexikóban.

Naomi Watts
Naomi Watts másodjára is kimondta az igent férjének, Billy Crudupnak
Forrás: FilmMagic

Naomi Watts és Billy Crudup esküvője Mexikóban

A színésznő egy rendkívül elegáns és letisztult fehér, ujjatlan ruhát viselt, ahogy azt a bátyja, Ben által közzétett fotók és videók is mutatják az Instagramon. Eközben Crudup fekete szmokingban fogadott ismét örök hűséget szerelmének. Az ifjú párhoz csatlakoztak Watts gyermekei is, Sashaés Kai, akiket a színésznő korábbi házasságából, Liev Schreiberrel közös gyerekei. Crudup 20 éves fia, William, akinek édesanyja, Mary Louise Parker, szintén jelen volt a fontos eseményen. 

Ben Watts, aki az esküvő hivatalos fotósa volt, több felvételt is megosztott a szertartásról.

A színész házaspár  esküvő előtti partiján többen között Nicole Kidman és Justin Theroux is részt vett.

Ez egy emlékeztető arra, hogy miről szól az élet

— mondta Watts egy beszédben, miközben férje kezét fogta.

Naomi Watts repes a boldogságtól: fia visszatért hozzá

"Visszatért! Kalapál a szívem" - írta Naomi Watts nemrég ahhoz a fotóhoz, amelyet Instagram-oldalán osztott meg fiáról, a 16 éves Sahsáról, amint New York utcáin sétál. A fiú Vermontban, a The Mountain Schoolban tanul, ahol állatokkal foglalkozik, és habár imádja, így távol van a szüleitől és a testvéreitől is, ami őt is megviseli, de a jelek szerint Naomi Watts számára is nehéz helyzetet teremtett. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.