Nicole Kidman férje kitálalt: "A függőségeim szétverték a kapcsolatunkat"

Nicole Kidman, keith Urban 58th Academy Of Country Music Awards - Arrivals
Getty Images -
Keith Urban házasság Nicole Kidman függőség
Keith Urban egy évvel a házasságkötése után rehabra ment. Elmondása szerint Nicole Kidman mindenben mellette állt, ma boldogabbak, mint valaha.

Nicole Kidman és Keith Urbán napjainkban minden nyilvános megjelenésükön harmonikus és boldog párt alkotnak, de nem volt ez mindig így. Keith gyakran beszél arról, hogy felesége mennyi nehézségen átsegítette.

Nicole Kidman és Keith Urban tánca a Met-gálán mindenkit lenyűgözött
Nicole Kidman és Keith Urban tánca a Met-gálán mindenkit lenyűgözött
Forrás: Northfotó

Nicole Kidman mindenben támogatta férjét

Keith áprilisban az AFI díjátadón tisztelgett felesége előtt:  "2006-ban házasodtunk össze, és alig négy hónapja voltunk házasok, a függőségeim, amelyek ellen nem tettem igazán semmit, szétverték a kapcsolatukat" - nyilatkozta. A zenész alkohol- és drogproblémákkal is küzdött, majd az esküvő után egy évvel elhatározta, hogy változtat.  Elmondása szerint Kidman óriási hatással volt rá, és rengeteget segített neki abban, hogy megtalálja a helyes utat.  "Nic mindenben mellettem volt, támogatott és a szerelmet választotta. És most, 18 évvel később is együtt vagyunk. Nicole úgy tud szeretni, mint sennki más" - tette hozzá. 

A pár később a Met-gálán is mindenki lenyűgözött: romantikus táncuk bizonyította, hogy még mindig odavannak egymásért. 

Nicole és Keith házasságában 2016 körül is felmerültek problémák. A színésznő attól tartott, hogy Keith Urban az American Idol zsűritagjaként összemelegszik kolléganőjével, Jennifer Lopezzel, ugyanekkor arról is szóltak a hírek, hogy a zenész viszonyt folytat előzenekarának énekesnőjével, Kelsea Ballerinivel.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.