Lefotózták Pierce Brosnan fiát: borzalmasan néz ki

Oscar Wilde Awards 2024
Getty Images for US-Ireland Alli/Oscar Wilde Awards 2024 - Alberto E. Rodriguez
elhidegülés Pierce Brosnan drog
Christopher Brosnan korábban a színész filmjeiben rendezőasszisztensként dolgozott. A drogproblémái miatt a rendőrségel is összetűzésbe keveredett fiúról Pierce Brosnan levette a kezét.

Ritkán látni az utcán Christopher Brosnant, akivel drogfogyasztása, túladagolása és a törvénnyel való összetűzései miatt nem igazán tartja a kapcsolatot az apja, Pierce Brosnan. Az utcán lencsevégre kapott Christopher 51 éves koránál jóval idősebbnek tűnik, öltözéke igénytelen, a haja kócos, az arckifejezése kiüresedett.

Pierce Brosnan és családja
Pierce Brosnan, Keely Shaye Brosnan, és két fiuk, Dylan Brosnan és Paris Brosnan; a színész örökbe fogadott fia, Chritopher már nem szerepelhet a családi fotón
Forrás: Getty Images

Pierce Brosnan nem tett különbséget saját és örökbe fogadott fiai között

A fiú a színész első felesége, Cassandra Harris és annak volt férje, Dermot Harris Brosnan azután fogadta örökbe Christophert és néhai húgát, Charlotte-ot, hogy Dermot meghalt. A sztár azután is sajátjaként kezelte örökbe fogadott fiát, hogy 2001-ben feleségül vette jelenlegi párját, Keely Shaye Brosnant, és született két fiuk, Dylan Brosnan és Paris Brosnan.

 

 

Pierce Brosnan 2005-ben a Playboy magazinnak így panaszkodott: „Christopher még mindig nagyon elveszett. Megdöbbentően. Tudom, hol van, de nehéz élete van. Hiszem, hogy meg fog gyógyulni. Mindenkit próbára tett ebben a családban, de a legjobban saját magát. Tudja, hogyan kell megszabadulnia a függőségétől, de nem akarja."

A színész sokáig küzdött Chritopherért, de végül meghozta a döntését: „Azt kellett mondanom, menj, foglalkozz az élettel, vagy foglalkozz a halállal. Imádkozom érted”.

Az elhidegülésük ellenére Brosnan 2022-ben egy apák napi Instagram-posztban Christophert is megjelölte:

"Örökké szeretlek titeket, drága fiaim, Paris, Dylan, Sean és Christopher" - írta a fotóhoz, amelyen az első hárommal látható. „Hálás vagyok a szeretetért, amit kapok tőletek".

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.