Sztárok, akik annak ellenére lettek híresek, hogy a Rák csillagjegyben születtek

Margot Robbie
Getty Images - Taylor Hill
csillagjegy tipikus rák hírnév siker sztárok
Az állatövi jegyekre jellemző tulajdonságok sokszor hatással vannak az életünkre. A Rák csillagegy szülöttei nem a magamutogatásukról híresek, inkább visszafogott, szerény és érzékeny személyiségként jellemezhetőek. Ki hinné, hogy egy magának való emberből is lehet körülrajonott világsztár?

A Rák az egyik legérzékenyebb állatövi jegy, családcentrikus, gondoskodó, figyelmes, kreatív, fontosak számára a gyökerek. Erős intuíciók vezetik, amelyek ritkán hagyják cserben. Visszafogott, de nem szégyellős, empatikus és jól játszik az érzelmek húrjain. Rengeteg imádni való tulajdonsága van, ami miatt ő az ideális partner, férj, feleség, szülő. De hogy nem egy exhibicionista, az is biztos, a világot jelentő deszkákat nem neki találták ki. Vagy mégis? 

Rák csillagjegy
A Rák csillagjegy szülötteire mindent rá lehet fogni, csak azt nem, hogy magamutogatók lennének
Forrás: Shutterstock

5 tipikus Rák híresség, aki csillagjegye ellenére világsztár lett

Érzékenység ide, csendes visszahúzódás oda, mindannyian otthonosan mozognak a rivaldafényben.

1. Meryl Streep

Született: 1946. június 22-én.

"Le Deuxième Acte" ("The Second Act") Screening & Opening Ceremony Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival
Meryl Streep tipikus Rák, a világ mégis az ő lábai előtt hever
Forrás: Getty Images

Az isteni Meryl mindenki kedvence, rajongók, kollégák imádják, remek természete, kedvessége, érzékenysége, empátiája és humora miatt. Igazi Rák. És lám, a világ mégis az ő lábai előtt hever. Ő a királynő, díva, akinél sikeresebb színésznő talán nem is létezik.

Sofia Vergara

Született: 1972. július 10-én.

Launch of TOMA by Sofia Vergara & Manolo Gonzalez Vergara
Sofia Vergara számára a legfontosabb a család: a képen ő és a fia, Manolo Gonzales Vergara látható
Forrás: Variety via Getty Images

Ízig-vérig Rák, családcentrikus, érzelmes és odaadó, fia a mindene. A Modern család nagyhangú (és nagymellű), szexi anyukája a 11 évadot és 250 részt megért sorozatban is megmutatta, hogy a csillagjegy minden tulajdonságával rendelkezik, sőt, még annál is többel... Le sem tagadhatná csillagjegyét, mégis irigylésre méltó karriert futott be a filmiparban.

Margot Robbie

Született: 1990. július 2-án.

10th Annual Breakthrough Prize Ceremony
Margot Robbie nem mindig a tipikus Rák karaktereket játssza, bár tény, hogy a kőkemény Harley Quinn  szíve is túlcsordul, ha Jokerre gondol
Forrás: FilmMagic/10th Annual Breakthrough Prize Ceremony

Margot széles skálán mozog, ha a szerepeiről van szó. A szerető és gondoskodó karakterek mellett a kemény szerepeket is jól hozza. Előbbi tipikus Rák tulajdonság, de utóbbi sem áll távol tőle, különösen azért, mert a legdurvább karaktereiben is ott bújkál az érzékenység és az odaadás. Bár interjúhelyzetben is Rákként viselkedik, az egyik legfoglalkoztatottabb fiatal színésznő lett belőle, aki jól bánik a sikerrel is.

Tom Hanks

Született: 1942. július 13-án.

World Premiere Of Apple TV+'s "Masters Of The Air" - Arrivals
Tom Hanks, mindenki apukája, aki 36 éve szereti a feleségét
Forrás: FilmMagic/World Premiere Of Apple TV+'s "Masters Of The Air" - Arrivals

Ha van valami, amit imádunk a Rák férfiban, hogy igazi úriember, aki rajong a családjáért, lesi felesége minden kívánságát, imádja a gyerekeit gondoskodó, figyelmes és hűséges. Visszafogott, szerény, nem szeret a középpontban lenni. Ez a magánéletében mind igaz is Tom Hanksre, ám a 36 éve hűséges férj és apa mégis a világ egyik legtehetségesebb és legsikeresebb amerikai színésze, akit ugyan néha stresszel a sajtó figyelme, mégis több mint négy évtizede sütkérezik a rivaldafényben.

Chris Pratt

Született: 1979. június 21-én.

Celebrities Visit SiriusXM - May 23, 2024
Szuperkedves, a magánéletében bütykölgetni szerető Rák, Chris Pratt
Forrás: Getty Images/Celebrities Visit SiriusXM - May 23, 2024

 

Állítólag hajléktalanból lett Arnold Schwarzenegger veje és a Marvel szuperhőse. Mindenki Űrlordja, bár a filmvásznon kemény fiú, a magánéletében csendes, visszafogott, szerető férj és apa, akinek a garázsa tele van mindenféle szerszámokkal, mivel szabadidejében imád barkácsolni. Azt mondják róla, hogy az életben mindenkivel szuper kedves, tele van szeretettel és megértéssel embertársai iránt, talán emiatt is végez annyi önkéntesmunkát.

Ahogy azt a fenti világsztárok is bizonyítják, semmi nincs kőbe vésve, a csillagjegye sem állhat az útjába annak, aki valamit el akar érni az életben.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.