Kétségbeestek Rihanna rajongói: "Jobb, ha viccel"

AFI FEST 2019 Presented By Audi – "Queen & Slim" Premiere – Arrivals, Rihanna
WireImage/AFI FEST 2019 / Tommaso Boddi - Tommaso Boddi
pánik visszavonulás Rihanna
Az énekesnő rajongói teljesen kiborultak egy póló miatt. Lehet, hogy Rihanna így üzente meg nekik, mire számíthatnak tőle.

Kétségbeestek és kiborultak Rihanna rajongói, attól tartanak, hogy az énekesnő legutóbbi ruhaválasztása egy üzenet arról, mit várhatnak tőle a jövőben...

The Fashion Awards 2019 - Red Carpet Arrivals, Rihanna
Rihanna pólójával üzenhetett a rajongóinak
Forrás: FilmMagic/Neil Mockford

Rihanna rajongói teljesen kiborultak

Rihanna egy egyszerű pólóval is fel tudja kavarni az állóvizet. Legalábbis most ezt történt. Az énekesnő kilépett az utcára, a rajongói pedig kétségbeestek, a sztár felsőjén ugyanis egy üzenet állt. De hogy kinek szól? Ez a nagy kérdés. "I'm retired" - ez állt a pólóján, vagyis az, hogy nyugdíjba ment, a rajongók pedig attól tartanak, hogy ezeket a sorokat hozzájuk intézte a sztár, és így akarja elmondani, ne várjanak tőle soha többé új albumot. "Jobb, ha viccel" - írta az egyik kommentelő. "Ne idegesíts fel" - írta egy másik. 

Friss fotón Rihanna két fia: a nagyobbik már kétéves

Rihanna és A$AP Rocky nagyobbik fia, RZA második születésnapját ünnepelte. Édesapja a jeles alkalomból családi fotókat mutatott, melyeken Rihanna is szerepel.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.