Meggyalázták Sir Roger Moore sírját: felháborodtak a történteken

Sir Roger Moore
Sir Roger Moore - picture alliance
nyughely meggyaláz roger moore
A néha színész színész sírját egy rajongója látogatta meg, ő fedezte fel, hogy mi történt. Megrongálták Sir Roger Moore nyughelyét.

Sir Roger Moore sírját megrongálták. Az esetre egy James Bond-rajongó figyelt fel, aki tiszteletét szerette volna tenni a néhai színész nyughelyénél.

Sir Roger Moore, English actor and film producer, best known for portraying British secret agent James Bond. Photographe
Meggyalázták Sir Roger Moore sírját
Forrás: Sir Roger Moore, Eleanor Bentall

Lefeszegették a családi címert Sir Roger Moore sírjáról

Egy James Bond-rajongó szerette volna leróni tiszteletét Roger Moore sírjánál, ekkor fedezte fel, hogy megrongálták a nyughelyet. Az illető ellátogatott a monacói La Colle-ban lévő exkluzív temetőbe, a  a Cimetière de Monacóba és megpróbálta megtalálni a néhai színész sírkövét. A nagy családi címert kereste, de hiába. Kiderült ugyanis, hogy azt valaki lefeszegette Sir Roger Moore sírhelyéről. 

Felhívták a rendőrséget és a temetőt is értesítették, ekkor az is kiderült, hogy eddig senki nem jelentette a vandalizmust  - írja a TMZ. Sir Roger Moore 2017-ben távozott az élők sorából, miután a szervezete feladta a harcot a rákkal szemben. A néhai színész Sean Connerytől vette át a híres angol kém, James Bond szerepét. Összesen hét filmben alakította a karaktert 1973–1985 között.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.