Emily Párizsban (sorozat) Shakira videoklip
Az Emily a Párizsban sztárja, Lucien Laviscount nem várt módon tűnt fel. Shakira szerelmeként találkozhatunk vele.

Az Emily Párizsban sztárja, Lucien Laviscount szerepet kapott Shakira Puntería című videoklipben. A két híresség a klip promózásaképpen egy jó csomó képet is megosztott az Instagramon, amelyekből csak úgy árad az intimitás. 

Lucien Laviscount, Shakira
Shakira és Laviscount a klipben elég közel kerülnek egymáshoz
Forrás: shakira és its_lucien/Instagram

A klipben Shakira és Cardi B rózsaszín fantáziavilágban egy csapat kentaur mellett látható, Shakira pedig különösen érdeklődik Laviscount iránt, amikor az emberré változik. 

 

A pár tagjai között egyébként - ha lehet hinni a pletykáknak - nincs szerelmi viszony, Shakira nemrégiben úgy nyilatkozott, Gerard Piquével való szakítása után egyelőre nincs hely a szívében más férfinak. 

Mindeközben folytatódik az Emily Párizsban sorozat is, hamarosan itt a negyedik évad. Az első néhány részt augusztus 15-én, második felét pedig szeptember 12-én indítja útjára a Netflix. Az Emily Párizsban új évadában is benne lesznek a megszokott kedvencek és visszatér Lucien Laviscount is, annak ellenére, hogy karaktere megtudta, hogy a szerelme, Emily nem iránta, hanem Gabriel iránt táplál gyengéd érzelmeket. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.