A súlyos beteg Shannen Doherty válása eldurvult: a színésznő a nyilvánossághoz fordult segítségért

vita válás Shannen Doherty rák
A súlyos beteg Shannen Doherty azzal vádolja elhidegült férjét, Kurt Iswarienkót, hogy nem akarja átadni azokat a pénzügyi információkat a bíróságnak, amik ahhoz kellenének, hogy házastársi támogatást ítéljenek meg neki. A színésznő válása már jó ideje húzódik, és úgy néz ki, nem is lesz köztük egyhamar béke.

Az 53 éves Shannen Doherty eljuttatta a sajtónak azt az indítványát, amit a bíróságra nyújtott be azért, hogy kötelezze exét a jövedelméről szóló információk átadására. A végstádiumban lévő, rákbeteg színésznő azt állítja, hogy hivatásos fotós exe, nem válaszol a házasságuk alatt készült műveivel és a fényképarchívumával kapcsolatos kérdésekre.

Shannen Doherty
Shannen Doherty nem tudja lezárni a válását
Forrás: Getty Images

A színésznő azt mondta a lapnak: „Kurt több hónapja nem válaszol érdemben, nem adja ki a leltárt azokról a művekről, amelyeket a házasságunk alatt készített. Ez a fényképarchívum a legértékesebb, még közös tulajdonban lévő vagyontárgya. Hónapok óta különböző okokra hivatkozva nem hajlandó eleget tenni a kérésemnek. Nem adja meg a legalapvetőbb és legszükségesebb pénzügyi információkat a hivatásos fotósként végzett munkájával kapcsolatban."

Az ügyvédje hozzátette: „Ehelyett egyéb javaslatokat tesz, és megkerüli a keresőképességével és Shannen jogaival kapcsolatos kérdéseket. Valószínűleg nem akarja, hogy tudjunk a fényképarchívumáról, amely a legértékesebb vagyontárgya lehet. Ezzel tudna Kurt hozzájárulni ahhoz, hogy egyezség szülessen.”

Doherty 2023-ban nyújtotta be a válókeresetet, követelve, hogy exe fizessen neki tartásdíjat.

Ügyvédje így nyilatkozott korábban a válásról: 

A válás az utolsó dolog, amit Shannen akart, de sajnos úgy érezte, hogy nem maradt más választása. Kurt ügynökét kell kérdezni, mi történt, ugyanis ő szorosan érintett

 - utalta arra, hogy a férfi félrelépett a munkatársával.

Shannen Dohertyt a válás a gyógyulásban is akadályozta

A sztárhoz közel álló források szerint a szakítás megviselte Dohertyt, visszavetette a rákkal való küzdelemben.

„2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot Shannennél. 2017-ben úgy vélték, hogy már gyógyulófélben van. 2019-ben azonban megtudta, hogy mellrákja 4. stádiumú áttétet képzett az agyában és a csontjaiban. 2019 óta kezelés alatt áll, agyműtéten, kemoterápián, sugárkezelésen esett át, valamint kísérleti kezeléseket is kipróbált" - áll az ügyvédje indítványában. „Shannen színésznő. A legtöbb bevételt ebből szerezte a házassága előtt. Egészségügyi problémái miatt nagyrészt munkaképtelen, és nincs kilátás arra, hogy a jövőben munkát tud vállalni. Ma gyakorlatilag minden jövedelmét a házassága előtt végzett színészi munkájából származó maradványjövedelem jelenti. Ennek nagy része a Charmed (Bűbájos boszorkák) című televíziós sorozatból származik. Ez azonban 2024. június 30. után már nem lesz látható egyetlen nagyobb streaming platformon sem. Ennek eredményeképpen Shannen jövedelme drámaian csökkenni fog."

 Shannen Doherty, Kurt Iswarienko
 Shannen Doherty és Kurt Iswarienko 2016-ban - A férfi egy darabig beteg felesége mellett állt
Forrás: Getty Images

A színésznő a tartásdíj mellett 11 ezer dolláros büntetést is követel exétől, amiért hátráltatja a megegyezést.

Doherty szerint Kurt a szórakoztatóipar elismert fotósa, és gyakran dolgozik olyan cégeknek, mint a Netflix, a Hulu, az Amazon Studios, a CBS, az NBC Universal és a Sony Pictures. Emellett szerkesztőségnek is készít fényképeket, valamint hírességeket is fotóz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.