Sophie Turnert hatalmas eljegyzési gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre

Photocall of the Louis Vuitton fashion show in Park Güell
Represented by ZUMA Press - ZUMAPRESS.com
eljegyzés szerelem Sophie Turner
Sophie Turner és Peregrine Pearson kapcsolata úgy tűnik, hogy következő szakaszába lépett, miután a Trónok harca színésznőjének ujján egy hatalmas eljegyzési gyűrűt szúrtak ki.

Sophie Turner 2023 szeptemberében, nagyon váratlanul vált el Joe Jonastól. Négy évig voltak házasok, két közös gyermekük született. Nem kellett sokáig várni, hogy kiderüljön, a Trónok harca színésznőjére újra rátalált a szerelem, Peregrine Pearson személyében, aki úgy tűnik, már meg is kérte a színésznő kezét.

sophie turner
Megkérte szerelme Sophie Turner kezét
Forrás: Denis Guignebourg / Bestimage

Sophie Turnernek megkérték a kezét

A Trónok harca színésznője és barátja, Peregrine Pearson romantikus vakáción pihennek Olaszországban, Capri-szigetén. Turnert és szerelmét egyik nap egy bárban kapták lencsevégre, a rajongók pedig rögtön kiszúrták a gyűrűsujján a hatalmas eljegyzési gyűrűt.

Sophie Turner és szerelme kapcsolata egy következő szintre lépett
Forrás: COBRA TEAM / BACKGRID

Nagy port kavart 2023 őszén Sophie Turner és Joe Jonas szakítása. Sajtóértesülések szerint Jonas láthatott és hallhatott valamit az otthonuk biztonsági kameráinak felvételein, ami miatt úgy döntött, hogy nem akar együtt maradni a feleségével. Később egy névtelen informátor elmondta, hogy a kamera rögzítette, ahogy a kétgyermekes anyuka „nem túl szép dolgokat” mondott Jonasról az egyik barátjának. A pár nyilatkozata szerint azonban életmódbeli különbségek vezettek kapcsolatuk megromlásához, döntésüket közösen hozták meg.

Nem kellett sokáig várni, hogy kiderüljön, Sophie továbblépett, novemberben már egy brit arisztokratával látták csókolózni. A brit sajtó hamar kiderítette, hogy az új udvarló nem más, mint Peregrine Pearson, Nagy-Britannia egyik leggazdagabb családjának sarja. Legidősebb fiúként ő az apja címének örököse, vikomt lesz belőle. A szerelmesekről eddig egy-két lesifotó készült, Turner pedig egyetlen képet posztolt róla az Instagramon. A nagy nyilvánosság előtt most jelentek meg először: a Dixie Queen luxus-bulihajón pózoltak Londonban. 

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.