Sztárok, aki úgy döntöttek, nekik egy gyerek is bőven sok

Sofia Vergara
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
gyerekvállalás anyaság sztár
Vannak sztárok, akik a nagycsaládban hisznek, mások két gyermekkel boldogok, és akadnak néhányan, akik kijelentették, nekik egy gyerek is épp elég kihívás, köszönik szépen, de szó sem lehet testvérről.

A legnagyobb sztárok között is akadnak, akik nagy családban élnek, sok gyerek veszi körül őket. Ilyen Gordon Ramsey, aki feleségével öt gyermeket nevel, vagy a hölgyek közül Victoria Beckham, aki férjével, David Beckhammel négy gyermek büszke szülője. Ám nem mindenki fogadja el a nagy család gondolatát, a karriertől a környezetvédelemig számtalan indoka lehet egy sztárnak, különösen a nőknek, hogy miért nem hoznak világra egynél több gyermeket. Az elmúlt években számos híres anya fejtette ki álláspontját az egygyerekes szülőség előnyeiről és arról, hogy a döntése miért végleges. 

Amy Adams sztár
Amy Adams nem akar egynél több gyereket, a sztár nem örül, hogy neki sok testvére van
Forrás: TT News Agency via AFP/Amy Adams arrives at Max Mara's fashion show at Stockholm City Hall, Sweden, June 11, 2023. Photo: Karin Tornblom / TT / code 2377 (Photo by Karin Törnblom / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP)

Amy Adams — A bűbáj sztárja elhanyagoltnak érezte magát tesvérei között

 A színésznő és férje, Darren Le Gallo közös kislánya, Aviana 2010-ben született. Amy Adams egy interjúban elmondta, hogy a döntése, miszerint egyetlen gyermeket vállal, zavarba hozta a barátait és családját is.

„Az emberek folyton azt kérdezik, mikor jön a következő baba, és amikor te azt válaszolod, nem szeretnél több gyereket, csak bámulnak rád, te pedig rossz embernek érzed magad. Megkérdezik, hogy miért nem akarok testvért a lányomnak, de nekem annyi testvérem volt, hogy ha eszembe jut, azt mondom, istenem, csak azt ne! ”nyilatkozta a színésznő.

Sofia Vergara

Sofia Vergara Honored On The Hollywood Walk Of Fame
Sofia Vergara és fia, Manolo
Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images

Sofia Vergara 19 évesen hozta világra egyetlen fiát, Manolót, akinek Joe Gonzalez, a színésznő első férje az édesapja. Második férjével, Joe Manganiellóval nem született közös gyermekük, ami, mint utóbb kiderült, a válásukat is okozta. Egy interjúban Sofia őszintén beszélt arról, hogy miért nem akart közel az 50-hez még egy gyermeket vállalni.

 „Anya vagyok, tudom, ha  jó anya akarok lenni, az sok áldozattal jár, sok energiát igényel. Manapság, a tudománynak köszönhetően a nők idősebb korban is szülhetnek. Megvan annak az oka, hogy a természet korábban ennek gátat szabott, és azt mondta, 50 évesen menopauza van, ez már nem a várandósság és szülés ideje. De ez csak az én véleményem, tiszteletben tartom, ha valaki 50 felett még anya akar lenni. Én úgy éreztem, ha még egy gyereket hoznék a világra, már nem tudnék 100 százalékot nyújtani." 

Katie Holmes
 

Katie Holmes
Katie Holmes szerint egykének lenni jó lehet
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Katie Holmes színésznő mindig is csak egy gyermeket akart, hogy teljes figyelmét neki szentelhesse. 

„Én vagyok a legfiatalabb a családomban — a nővéreim 5 és 9 évvel idősebbek nálam —, így olyan volt, mintha egyke lennék, sokkal többet kaptam anyám figyelméből, és néha azt gondolom, hogy ez még mindig így van. Azt szerettem volna, ha minden figyelmemet és szeretetemet Surinak adhatom” — mondta el egy interjúban Tom Cruise ex-neje.

Kate Beckinsale
 

A színésznőnek egy gyermeke van Michael Sheen színésztől. Kate Beckinsale egy 2018-as interjúban ugyan nem zárja ki, hogy valamikor újabb gyermeket vállal, de nem tervezi. Jól érzi magát egygyerekes anyaként, és van, amit nem szívesen adna fel:

„Istenem, a húszas éveimet a gyerekvállalással semmissé tettem, mintha sosem lettek volna, majd most, amikor végre belekóstolok a szabadságba, újra megsemmisítem magam? Persze, nyitott vagyok, majd meglátjuk, hogy alakul...” — nyilatkozta 5 éve a jelenleg 50 éves sztár. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.