Sztárok kikotyogott titkai - nem is hinnéd, kik azok, akik nem tudnak csendben maradni

Zendaya
Northfoto/Nick Agro -
titoktartás Apró, kis hazugságok sztárok veszekedés titkok
Mint mindenkinek, a sztároknak is vannak olyan féltve őrzött titkai, melyeket nem szívesen hoztak nyilvánosságra, vagy csak később szerettek volna róla beszélni. Lehet, hogy nem kellett volna megosztani ezeket az információkat másokkal? Sztárok következnek, akik lebuktak!

A sztárok sem tudnak mindig vigyázni azzal, hogy kinek mit mondanak el, vagy épp életük mely részeit teszik ki a nyilvánosság elé. Számos kalamajka történt már hasonló helyzetekből, amiket csak úgy nevezünk: sztárok kikotyogott titkai. Lássuk, kikről van szó!

Orlando Bloom, sztár, sztárok
Orlando Bloom sem marad ki a lepcses szájú sztárok sorából
Forrás: Shutterstock/Joe Seer

Sztárok kikotyogott titkai

Egy színésztárs édesanyjától tudta meg a világ, hogy Zendaya és Tom Holland egy párt alkotnak.

Skai Jackson színésznő édesanyja, Kiya Cole hintette el, hogy Zendaya és Tom Holland egy párt alkotnak. Ugyanis egy Instagram-bejegyzés alá - melyen ketten szerepeltek - kommentelte a következő hozzászólást egy rajongónak: „Igen, már régóta együtt vannak.” Természetesen elindult a lavina áradat. Az eredeti bejegyzést ezt követően törölték, Kiya pedig az Instagramján nyilatkozott arról, hogy a fiókját feltörték, és nem ő kommentelt Zendaya és Tom kapcsolatáról. 

Tom Holland és Zendaya
Tom Holland és Zendaya
Forrás:  AFP

Jack Black kikotyogta Angelina Jolie ikerterhességét

2008-at írtunk, amikor Jack Black véletlenül felfedte, hogy Angelina Jolie ikereket vár. Az eset egy vörös szőnyeges eseményen történt, ahol Black csupán viccelődött a párral riporterként: „annyi gyereke lesz, mint a Brady családnak, ha ezek is kijönnek”. A többes számból már lehetett tudni, hogy ikrekről van szó, az  újságíró vissza is kérdezte ugyanezt Jolie-tól, aki a következőt válaszolta: „Igen, igen. Éppen meg lett erősítve, hála Jacknek.” - ciki!

Angeline Jolie ikerterhességére igen hamar fény derült.
Angeline Jolie ikerterhességére igen hamar fény derült.
Forrás: NORTHFOTO/ AMPAS

Nicole Kidmanék lebuktatták Bo Burnham kapcsolatát

2023 nyarán Keith Urban, a countryzenész megosztott egy videót magáról és feleségéről, Nicola Kidmanről a TikTokon, amint Taylor Swift zenéjére táncikálnak az énekesnő philadelphiai koncertjén. Amíg a pár a VIP részlegen jól szórakozott, nem vették észre, hogy az általuk felvett videón a háttérben Phoebe Bridgers és Bo Burnham csókolóznak. A kapcsolat még nem volt nyilvános, a rajongók persze azonnal kiszúrták. 

Micsoda csók!
Forrás: irishmirror.ie

 

Kim Kardashian és a megtréfált Instagram-bejegyzés

Khloé Kardashian egyszer Instagram-bejegyzést tett közzé True első Disneyland-i utazásáról. Ezzel akaratlanul is megerősített egy korábbi rajongói hozzászólást, miszerint nővére, Kim néhány hónapja másik unokahúgára, Stormi testére photoshopolta True arcát a saját Instagram fotóján. Miért is tette ezt? Kim készített egy felvételt Disneylandben 4 éves lányáról, Chicago Westről, és Kylie Jenner lányáról, Stormi Websterről. Viszont Kylie nem szerette volna, ha a lányáról jelenik meg fotó, Kim azonban mindenáron posztolni szerette volna a fotót, ezért Stormi testére photoshopolta True arcát.  Úgy vélte, senki nem fogja észrevenni a titkos trükköt. Persze ez nem így történt, a rajongók azonnal rajtakapták a csaláson. Ciki!

Kim Kardashian lebukott
Kim Kardashian az Instagramon bukott le
Forrás: Shutterstock / Tinseltown

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.