Sztárok vallanak arról, milyen szinglinek lenni: nem mindenki éli meg rosszul az egyedüllétet

Healthy,Woman,Celebrating,During,A,Beautiful,Sunset.,Happy,And,Free.
Shutterstock/Copyright (c) 2017 Kiefer Photography/Shutterstock. No use without permission. - Kiefer Photography
szinglilét vallomás sztár
Ha egy nő egyedül él, még ma is furcsán néznek rá. A szingli jelző mögött több a negatív gondolat, mint a pozitív. Holott a legnagyobb sztárok között is bőven akad, aki már nem húszéves, egyedülálló és ezt élvezi.

Itt a nyár, az esküvők és utazások szezonja, és te még mindig egyedül vagy? Ne keseregj emiatt, a legnagyobb hollywoodi sztárok közül is sokan szinglik, még sem dőlnek a kardjukba, sőt! A legtöbben élvezik az egyedülálló nők életét, amely nemcsak hátrányokkal, hanem előnyökkel is bőben együtt jár. Most a legfényesebb csillagok mesélnek arról, mit jelent számukra az egyedüllét.

Whoopi Goldberg, sztár, szingli
Whoopi Goldberg senkit nem akar a házában látni, a sztárnak jobb egyedül
Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images

Whoopi Goldberg szívesen randizik, de az Apácashow sztárja senkivel nem élne együtt

Talán nem ő a legszexibb, de az biztos, hogy az egyik legviccesebb sztár, aki rendszeresen elkápráztatja rajongóit a poénjaival. Egyedül él, de ettől nem szomorú, sőt, a szingliségről így gondolkodik

„Sokkal boldogabb vagyok egyedül. Annyi időt tölthetek el valakivel, amennyit csak akarok, de nem akarok örökké együtt lenni senkivel, vagy együtt élni akárkivel. Nem akarok senkit a házamban látni.”

Halle Berry két házasságon túl, egyedül is boldog

Halle Berry két házasságon túl jobban érzi magát szingliként
Forrás:AFP

A gyönyörű színésznő, aki már kétszer mondta ki a boldogító igent, de mindkétszer elvált, karrierje során gyakran beszélt az egyedülállóságról, figyelemre méltó mondatai közül egy különösen kiemelkedik:

„Egy férfi számomra csak a hab a tortán. De én vagyok a torta, ami önmagában is jó. Akkor is, ha nincs rajta cseresznye.”

 

Taylor Swift: „Az élet romantika nélkül is lehet romantikus”

Taylor Swift már nem dől be minden kedves fickónak
Forrás: AFP 

Bár az utóbbi időben mindenki azt találgatta, vajon megkéri-e az énekesnő kezét párja, Travis Kelce, ez mostanáig nem történt meg. Taylor Swift még sosem volt házas, és a szingliségről sincs rossz véleménnyel, pedig volt benne része bőven. 

„Megtanultam, hogy az, hogy valaki aranyos és randizni akar veled, még nem ok arra, hogy feláldozd a függetlenségedet, és hagyd, hogy mindenki azt mondjon rólad, amit akar. Az élet romantika nélkül is lehet romantikus. Nagyon vonz, hogy mennyire boldog vagyok most” - mondta egy interjúban a popikon.

Drew Berrymore a válása után jött rá, hogy szinglinek lenni nem rossz

2023 Time 100 Gala
Drew Berrymore szerint beszélni kellene arról is, hogy a szingliség nem tart örökké
Forrás: AFP/AFP or licensors

A színésznő a Wildflower című könyvében írt arról, hogy mennyire fontos, hogy élvezzük a szingliség előnyeit és szabadságát, amíg még lehet...

„Ironikus, hogy úgy tekintünk a szingliségre, mintha az valami betegség vagy rontás lenne, amitől meg kell szabadulni vagy le kell győzni. Az igazság az, hogy nagy valószínűséggel egy nap találkozol valakivel, és onnantól már nem leszel szingli. És ha egyszer elmúlt, akkor tényleg elmúlt! Miért nem mondja el senki, mennyire fontos, hogy kiélvezzük az egyedüllétet?”

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.