Taylor Swift kétszer is megállította a koncertjét: segített az egyik rajongójának

Taylor Swift | The Eras Tour - Lyon, France
Getty Images - John Shearer/TAS24
Taylor Swift: The Eras Tour Taylor Swift rajongók
Taylor Swift mindig mindig is odafigyelt rajongói biztonságára. Ez nem volt másként akkor sem, amikor az énekesnő június 7-én, pénteken Edinburgh-ban folytatta az Eras Tour koncertsorozatát, ám kétszer is meg kellett szakítania a műsorát, hogy segítsen a rajongóknak, és egyszer, amikor akusztikus gitáron játszva begörcsölt a keze.

Az este elején Taylor Swift felhívta a biztonsági szolgálat figyelmét, hogy segítsenek a rajongóknak, majd az akusztikus blokk első dalának, a „Would've Could've Should've” közepén majdnem egy percre leállt, hogy a közönségben lévő biztonsági őröket rávegye a bajba jutott rajongók megsegítésére.

Taylor Swift | The Eras Tour - Edinburgh, Scotland
Taylor Swift kétszer is megállította koncertjét 
Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images 

Taylor Swift koncertje nem volt zökkenőmentes

„Pont ott előttem…, amíg valaki észre nem veszi... ott, mutatom, amíg valaki segít nekik” mondta félig énekelve, félig beszélve a mikrofonba, gitárjával a megfelelő irányba mutatva. „Folytatom ezt a dalt... nem fogunk tovább énekelni, csak beszélgetünk... csak szóljatok… Egész éjjel tudom ezt csinálni” - viccelődött, mielőtt megbizonyosodott róla, hogy a rajongók segítséget kaptak. 

Azonban 30 másodperccel később kénytelen volt ismét megállni, amikor kézgörcsöt kapott. 

A kezem furcsa görcsben van

 nevetett, majd megállt, hogy megmasszírozza a kezét. 

Melegítek egy kicsit... Ez nagyon kínos, tényleg az

A rajongók és az énekesnő viccesen „Errors Tournak” (Hibák Turnéja) nevezték el a turnét, a különböző bakik miatt, amelyek az elmúlt év során történtek, mint például ruhamalőrök, fülmonitorok meghibásodása és nem nyíló csapóajtók. Az végül nem derült ki, hogy a rajongók miért szorultak segítségre a koncert alatt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.