Tompos Kátya temetése: így búcsúznak majd a színésznőtől

gyász temetés Tompos Kátya
Hosszan tartó betegség után május 31-én meghalt Tompos Kátya. A színésznő halálhíre az egész országot megrendítette. Kátyát szűk családi körben temetik majd el, de gondoskodnak arról, hogy a rajongók is leróhassák kegyeletüket.

Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekesnő 41 éves korában halt meg, hosszan tartó és ritka daganatos betegség következtében. Sokáig nem lehetett tudni visszavonulásának okát, barátai májusban álltak a nyilvánosság elé, hogy külföldi gyógykezelésére pénzt gyűjtsenek. 

Tompos Kátya
Tompos Kátya temetése nem lesz nyilvános, szűk családi körben búcsúznak a színésznőtől

Kátya nem akarta, hogy tudjanak a betegségéről, sajnos későn szánta el magát a segítségkérésre. A színésznő viszont rendelkezett arról, hogy mi legyen az adományok sorsa, ha nem élné túl. Ezzel kapcsolatban a Fábián Juli Emlékalapítvány tett ki közleményt a közösségi oldalára.

Az Origo azt írja, Tompos Kátya temetése nem lesz nyilvános, szűk családi körben búcsúznak a színésznőtől.

„Utólag nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát azért, hogy a rajongók is leróhassák a kegyeletüket, de szeretnénk ezt a búcsút bensőségesen átélni, főleg azért, mert maga Kátya is visszahúzódó ember volt, aki kerülte a felhajtást. Éppen azért rendeztük a múltkori virrasztást, hogy mindenki, aki szerette, méltó módon elköszönhessen tőle" - mondta Kátya menedzsere.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.