Nehezen esett teherbe Tornóczky Anita: rengeteg orvosnál járt, mégsem jött össze a baba

Tornóczky Anita interjú
Margitay Klára/Life.hu/Margitay Klára 2015 - Margitay Klára/Life.hu
Tornóczky Anita boldogság lombikprogram baba küzdelem
A volt tévés boldog, első gyermekét várja, de az idáig vezető út nem volt buktatóktól mentes. Tornóczky Anita 20-25 orvosnál is megfordult korábban, mégsem esett teherbe.

Az egykori műsorvezető szemmel láthatólag sugárzik. Tornóczky Anita az első gyermekét várja, a boldogsága ma már felhőtlen, neveken gondolkozik, szobát tervez, beszerzi, amire egy babának szüksége lehet. Jól van, mondja, de nem volt ez mindig így. Hosszú út vezetett a várandósságig, amely néha küzdelmes és fájdalmas epizódokkal is járt. Erről is mesélt a volt tévés a Borsnak.

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita
Forrás: TV2/Mokka

Tornóczky Anita és vőlegénye, Miklós hat éve élnek szerelemben, boldogságban. Mindketten szerettek volna gyereket, de természetes úton nem sikerült nekik, végül lombikprogram segítségével fogant meg a baba. 

Tornóczky Anita rengeteg orvosnál járt korábban

A volt tévés és párja szerencsésnek tartja magát, mert bár sokáig próbálkoztak, miután eljutottak a megfelelő helyre és orvoshoz, viszonylag gyorsan történt minden. A második beültetés sikeres volt, ám addig nehéz út vezetett.

„Korábban 20-25 orvosnál jártam, mégsem estem teherbe. Persze ennek nagyon sok összetevője van, ahhoz, hogy egy nőnek gyereke legyen, számtalan dolognak kell passzolnia, jól működnie. Voltam endokrinológusnál, belgyógyásznál, inzulinrezisztencia-vizsgálaton. Rengeteg faktor van, ami ha nem tökéletes, az eredmény sem lesz sikeres, mint ahogy sokáig a mi esetünkben sem volt az” – mesélte el az egykori műsorvezető, aki minden korábbi nehézség ellenére most már boldogan várja a kicsi születését.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.