Meghan Markle újabb bukása a végső elégtétel lehet Victoria Beckhamnek

Victoria Beckham, David Beckham
WireImage -
viszály Meghan Markle elégtétel Victoria Beckham
Meghan Markle és Harry herceg egykor nagyon jó barátságot ápoltak a sztárpárral, de mostanra megromlott a viszony. Victoria Beckham azonban hamarosan megaphatja a végső elégtételt.

Victoria Beckham és Meghan Markle egykor közel álltak egymáshoz, ahogy férjeik is, de mostanra a jó barátságnak nyoma sincs. Harryék kihúzták a gyufát, de Beckhaméknek már nem kell sokat várniuk az elégtételre egy szakértő szerint.

Celebrity Sightings In Paris - March 1st, 2024 Victoria Beckham
Victoria Beckhamnek nem kell sokat várnia
Forrás: GC Images/

Victoria Beckham megkaphatja a végső elégtételt

Volt idő, amikor nagyon egy húron pendült a két páros, de mostanra feszülté vált Harryék és Backhamék kapcsolata. A szakításuk egyik oka állítólag az, hogy Harry szivárogtatott a sajtónak Victoriáról, bár arról is pletykáltak, hogy a szivárogtatással Harry és Meghan vádolták meg Beckhaméket. Annyi biztos, hogy a párosok kapcsolata feszültté vált, és hamarosan David és Victoria megkaphatják a végső elégtételt, ha az nem volt elég számukra, hogy az ő dokumentumfilmjük nézettségben magasan verte Harryét és Meghanét.

Mint ismert, Meghan nemrég elindította saját életmódmárkáját, ám a szakértők szerint ez az üzlet sem hozza majd el a várt sikereket. Ez egy nagyon telített piac, ahol sok szereplő versenyez. Annak idején Victoriának is akadtak nehézségei, Meghan üzlete tehát könnyen megbukhat, ami Victoria számára a végső elégtétel lehetne.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.