Világsztárok, akik megcsalták párjukat és csúnyán lebuktak

Shakira sur le plateau de l'émission "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" à New York
JLPPA / Bestimage/Northfoto - JLPPA / Bestimage
sztárok lebukás válás
Bizony a világsztárok között is jócskán akadnak olyanok, akik félrelépnek és megcsalják a párjukat. Az ő esetükben azonban a megcsalás kicsit rizikósabb, hiszen ha kiderül, akkor az egész világ hónapokig csámcsog rajta. Összegyűjtöttük az elmúlt évek kínos lebukásait, ahol a világsztárok csúnyán pórul jártak.

"A legszebb nőket is unja valaki"–tartja a mondás. A világsztárok pedig időről-időre be is bizonyítják, hogy ennek a mondásnak bizony van alapja. Gyönyörű színésznők, énekesnők esnek csalfa férjeik, feleségeik áldozatául. Összegyűjtöttük az elmúlt évek csúnya megcsalásait, ahol a lebukások hónapokig címlapokon voltak.

VIlágsztárok, akik megcsalátk párjukat
Világsztárok és a megcsalás: Shakira és Gerard Piqué
Forrás: AFP 

Világsztárok, akik csúnyán lebuktak

Shakira és Gerard Piqué

Állítólag maga Shakira leplezte le csalfa párját. A focista Gerard Piqué 12 évig tartó kapcsolat után esett kísértésbe. Egy 23 éves diáklány rabolta el a Barcelona focistájának szívét, aki röviddel a válás után boldogan pózolt új választottjával. Az énekesnő hosszú ideig szenvedte a válás következményeit, a gyerekek elhelyezéséből pedig óriási vita is kerekedett.

509808993
Shakira és Gerard Piqué
Forrás: JOSEP LAGO / AFP


Eric Benét és Halle Berry

Egy bulvárlap hasábjairól értesült második férje, Eric Benét hűtlenségéről Halle Berry. A színésznő később rájött, hogy nem vette észre az árulkodó jeleket. Szerinte férje szexfüggő, aki kezelésre szorul. A csalfa férj természetesen tagadta, hogy bármiféle szexmániája lenne, ő úgy gondolja, hogy a színésznő sztársága vetett véget a kapcsolatuknak és vezetett odáig, hogy félrelépett. Többször hangsúlyozta azóta, hogy megbánta tettét és hibás döntést hozott, de Halle Berry nem bocsátott meg exének.

US-OSCARS-BERRY-BENET
Eric Benét és Halle Berry
Forrás:  AFP


Tony Parker é Eva Longoria

Egy telefonos üzenet buktatta le Tony Parkert, Eva Longoria, színésznő exférjét. Nem a híresség volt az egyetlen, akinek összetört a szíve, hiszen a harmadik fél maga is házas volt az affér idején. A csalfa férj egykori csapattársának a feleségével lépett félre.

Tony Parker és Eva Longoria
Forrás: FRANCOIS GUILLOT / AFP


Jude Law és Sienna Miller

Gyermekei dadusával melegedett össze Jude Law, miközben jegyben járt a szépséges Sienna Miller színésznővel. Ekkor szakított először a sztárpár, akik ezután még jó ideig se veled, se nélküled kapcsolatot folytattak. A szerelmük végének azonban nem egy harmadik fél vetett véget, pedig az informátorok szerint bőven megfordultak idegen nők a színész ágyában, hanem a kettejük közötti ellentétek, amik a különböző személyiségükből fakadtak.

TENNIS-WIMBLEDON-LAW-MILLER
Jude Law és Sienna Miller
Forrás: AFP

 

Jennifer Garner már a válásuk alatt hallott a pletykákról, miszerint volt valami Ben Affleck és a család bébiszittere között. A megcsalás nem egyenes ágon vezetett tehát a váláshoz, de nem is tett jót a békéltető időszakban.

161315075
Jennifer Garner és Ben Affleck
Forrás:  FREDERIC J. BROWN / AFP

Ez pedig az a bizonyos szakítás után íródott Shakira szerzemény, ami alaposan felborzolta az indulatokat:


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.