Vilmos herceg különleges nyakkendőjét imádja a világ: mindenki ezt akarja viselni - FOTÓK

Royal Ascot 2024 - Wednesday
WireImage/Royal Ascot 2024 - Wednesday - Samir Hussein
trendi nyakkendő Vilmos herceg
A walesi herceg egy fontos eseményen vett részt a minap, ahol különleges kiegészítőt viselt. Vilmos herceg egy újrahasznosított műanyagból készült nyakkendőben jelent meg a London Climate Action Week keretében megrendezett Breakthrough Energy Summit rendezvényen.

Vilmos herceg számára mindig is nagyon fontos volt a környezetvédelem és ezt a London Climate Action Week keretében megrendezett Breakthrough Energy Summit rendezvényen nem mindennapi módon mutatta meg. A walesi herceg egy környezetbarát nyakkendővel hívta fel a figyelmet a fenntarthatóság fontosságára.

Vilmos herceg
Vilmos herceg különleges nyakkendőjét imádja a fél világ
Forrás: Chris Jackson/Getty Images/The Prince Of Wales Attends Events During London Climate Action Week

Vilmos herceg újrahasznosított műanyagból készült nyakkendője hatalmas sikert aratott

A 42 éves herceg virágmotívumokkal díszített zöld nyakkendőjét erre az alkalomra készítették újrahasznosított műanyagból. A különleges darabot az olasz Wilmok márka készítette, a termék pedig mindössze 50 dollárért megvásárolható a márka hivatalos oldalán. 

The Prince Of Wales Attends Events During London Climate Action Week
Vilmos herceg számára fontos a környezetvédelem
Forrás: Getty Images/The Prince Of Wales Attends Events During London Climate Action Week

Ünnepeljük azokat a hihetetlen elméket, akik éjjel-nappal a klímamegoldásokon dolgoznak a világ minden táján; ünnepeljük az őket támogató személyeket és szervezeteket; és ünnepeljük a már elért előrehaladást 

- mondta beszédében Vilmos herceg, aki többek között megemlítette Earthshot Prize névre hallgató környezetvédelmi versenyt is, amelyet 2020-ban indított el, és melynek keretében öt kategóriában díjazzák az innovátorokat.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.