Lefotózták a Baywatch-sztár hajléktalan exfeleségét: a volt modell szinte felismerhetetlen

Loni Wilson és az egykori Baywatch sztár, Jeremy Jackson
FilmMagic/Rhino Records Pop Up Store Opening Night Party With Special Performance By Thelonious Monster - Jonathan Leibson
Loni Williams fotó hajléktalan Baywatch Jeremy Jackson
Az egykori fitneszmodell, Loni Wilson a drogfüggésének köszönhetően lett hajléktalan. A Baywatch című sorozatban Hobie Buchannont alakító Jeremy Jackson volt felesége rettenetes állapotban van.

A egykori modell, Loni Willison ismét felbukkant Los Angeles utcáin. A Baywatch egykori sztárjának, Jeremy Jacksonnak az exfelesége hajléktlanként rója az utcákat, ahol lefotózták, ahogy cigarettát szív és egy pokrócokkal teli bevásárlókocsit vonszol maga mellett és élelmet keres. 

Baywatch sztár Jeremy Jackson exfelesége Loni Williams hajléktalan
Az egykor magazinok címlapján pózoló Loni Williams, a Baywatch sztár, Jeremy Jackson exe ma hajléktalanként tengeti az életét
Forrás: Northfoto

Az egykori modell és a Baywatch című sorozatban David Hasselhoff karakterének fiát, Hobie Buchannont alakító Jeremy Jackson és Loni Williams két évig voltak házasok, 2014-ben váltak el, azóta a volt fitneszmodell folyamatosan csúszik lefelé. Májusban lencsevégre kapták, ahogy az egykor fürdőruhás modellként címlapokon pózoló modell szépségápolási és higiéniai termékek, köztük egy üveg szájvíz után kutat a kukában. Sokkoló átmenet ez egy olyan nő számára, aki korábban a Glam Fit, a Flavour és az Iron Man hasábjain szerepelt.

Koszosan, kukákból szerzi az élelmet és bevásárlókocsiban tologatja a holmiját Loni Williams
Forrás: Northfoto

Loni állítja, hogy a Baywatch sztárja miatt ment tönkre az élete

Willison egy korábbi interjúban Jacksont hibáztatta a lecsúszásért, azt állítva, hogy a válás után ment tönkre az élete. 2016-ban idegösszeomlást kapott, aminek köveztkeztében meg volt győződve arról, hogy valaki elektromos áramot vezetett a testébe, amit csak a kristálymet bevétele tudott orvosolni. Állítólag ekkoriban kezdett az utcán élni, és azóta szenved a drogfüggőségtől, valamint mentális egészségügyi problémáktól.

Loni Wilson korábban megkérdezték, megkereste-e volt férjét, de az exmodell azt mondta, sem őt, sem a barátait, sem senkit nem keresett és nem is fog, remekül elél egyedül is, megvan mindene, amire szüksége van.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.