Cristiano Ronaldo megházasodott? Feleségeként hivatkozott Georgina Rodríguezre - VIDEÓ

Christiano Ronaldo
FilmMagic/MTV EMAs 2019 - VIP Arrivals - Jeff Kravitz
házasság Christiano Ronaldo Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo
Legfrissebb videójában feleségeként hivatkozott kedvesére a világhírű focista. Cristiano Ronaldo vajon tényleg megházasodott?

„A legfontosabb dolog nem az, amit csinálsz, hanem az, amit csinálnod kell” - mondta a videóban Cristiano Ronaldo, miközben bemutatta otthoni edzőtermét. „Amikor nem az edzőteremben erősítek, szeretek a feleségemmel otthon edzeni."

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo fejét tényleg bekötötték?
Forrás: Getty Images

Cristiano Ronaldo megnősült?

A focista a Whoop fitnesz márka számára készített videót, amelyen bemutatja otthoni edzőtermét. A gyakorlatok elvégzése közben szóba kerül kedvese, Georgina Rodríguez is, akire egy pontos feleségeként hivatkozik. A rajongók rögtön találgatni kezdtek: vajon tényleg megnősült Ronaldo? A People magazin kérésére, a futballsztár szóvivője elmondta: "Jelenleg nincs információm arról, hogy Cristiano házasságot kötött volna Georginával..."

Válságban volt Cristiano Ronaldo párkapcsolata?

Tavaly még arról szóltak a hírek, hogy a focista és kedvese kapcsolata nem áll már biztos lábakon. A focista spanyol-argentin kedveséről kiderült, hogy az utóbbi időszakban igencsak megváltozott a viselkedése, szinte csak árnyéka egykori önmagának. A fiatal nő önelégült és gőgös lett a kedvese szerint, a gyerekeket és a családot háttérbe szorítva csak magával foglalkozik, amiből Ronaldonak egyre inkább elege van. A fenti felvétel azonban mást igazol, úgy tűnik, azóta sikerült megbeszélniük a problémáikat.

Ám, ha egyszer mégis a szakítás mellett döntetnének Georgina biztosan nem járnak rosszul.  Megállapodást kötöttek, hogy szakítás esetén Gio havonta 86 ezer fontot, vagyis nagyjából 37 millió forintot kapna, illetve a a madridi La Fincában található családi házukat az édesanya nevére íratnák át. A bőkezű tartásdíj alapja az, hogy a törvény szerint Georgina az anyja Ronaldo mind az öt gyermekének.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.