Eddie Murphy elárulta: ez a véleménye arról, hogy fia Martin Lawrence lányával jár

"Beverly Hills Cop: Axel F" World Premiere - Arrivals
Variety via Getty Images/"Beverly Hills Cop: Axel F" World Premiere - Arrivals - Gilbert Flores
szerelem Eddie Murphy gyerekek Martin Lawrence
A két színész kapcsolata még jobban összekovácsolódott, mióta gyerekeik egy párt alkotnak. Eddie Murphy és Martin Lawrence is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy Murphy fia és Lawrence lánya egy párt alkotnak.

Valószínű, hogy néhány évvel ezelőtt még ők is nevettek volna azon, ha azt mondják nekik, hogy a gyerekeik egymásba fognak szeretni. Ez azonban már nem csak egy feltételezés, ez a valóság, amiből Eddie Murphy és Martin Lawrence szerint csak jó sülhet ki.

Eddie Murphy és Martin Lawrence
Eddie Murphy fiának szívét Martin Lawrence lánya, Jasmin rabolta el
Forrás: Getty Images

Eddie Murphy:  „A mi génkészletünkből egy vicces baba lesz"

A napokban jelent meg a Beverly Hills-i zsaru negyedik része a Netflixen, ami már rövid idő alatt hatalmas sikert aratott. Eddie Murphy új projektje mellett egy fontos mérföldkőről is mesélt a magánéletét illetően. Kiderült ugyanis, hogy fia, Eric Martin Lawrence lányával, Jasminnel alkot egy párt. Az apukákat megkérdezték erről, akik hozták a szokásos formájukat.

Csak azt mondtuk: csodálatos. Ha valaha összeházasodnak és gyerekük születik, arra számítok, hogy a gyerek vicces lesz.

 

 - reagált Murphy, illetv Lawrence is.

Mindketten gyönyörűek, csodálatosan néznek ki együtt. És ez vicces, mert mindenki azt mondja, biztosan egy vicces baba lesz. A mi génkészletünkből valóban nem jöhet össze más

 

 - tette hozzá nevetve.

Eddie Murphy titokban megnősülhetett: feleségének nevezte a menyasszonyát

Eddie Murphy a The New York Times egyik podcastjában két alkalommal is a feleségeként említette Paige Butchert, akiről eddig úgy tudtuk, hogy a menyasszonya. A 63 éves komikus és a 44 éves Butcher 2012-ben kezdtek randizni, majd 2018-ban jegyezték el egymást. Van két közös gyermekük is, Izzy Oona 8 éves, fiuk, Max Charle pedig 5.
Eddie Murphy többek között arról is beszélt, hogy milyen tévéműsorokat néznek a párjával.

„A feleségemmel együtt az összes olyan műsort nézzük, amelyben énekverseny van" - árulta el a színész, utalva arra, hogy már nemcsak jegyesek, hanem házasok a szerelmével.

 


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.