Férjhez ment Eva Amurri: Susan Sarandon lánya egy séfnek mondott igent

22nd Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
FilmMagic/22nd Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals - Jeff Kravitz
esküvő Eva Amurri Susan Sarandon
Susan Sarandon lánya több mint egy évvel az eljegyzés után ment férjhez Ian Hock séfhez. Eva Amurri és szerelme 2023 februárjában jegyezték el egymást Párizsban. A pár június 29-én, szombaton a New York-i Hudson-völgyben mondta ki a boldogító igent.

Susan Sarandon és Franco Amurri rendező lánya június 29-én kötötte össze az életét Ian Hock séffel a New York-i Hudson-völgyben található Windrift Hallban. Eva Amurri színésznő és életmódblogger és párja esküvőjére csupán 40 vendég volt hivatalos. Az eseményen természetesen jelen volt Sarandon és volt férje, Tim Robbins is.

Eva Amurri, Susan Sarandon lánya
Eva Amurri színésznő és életmódblogger
Forrás: Getty Images

A szűk család lehetett csak ott Eva Amurri és Ian Hock nagy napján

„Nagyon szerettük volna, hogy a mi kis családi egységünk legyen a középpontban, és hogy az egész legalább annyira szóljon a gyerekekről, mint rólunk" — mesélte Eva a People-nak adott interjújában, hozzátéve, hogy egy személyes és meghitt szertartást szerettek volna létrehozni, hogy utána a második szerelmükre, az ételre koncentrálhassanak. „Minden, amire igazán szükségünk volt, az a gyönyörű hangulat, a legközelebbi és legkedvesebb barátaink, és egy finom parti" — magyarázta a színésznő, aki azt is elmondta, hogy a fia, Major kísérte oltár elé, ami különleges élmény volt számára.
 

Amurrinak nem ez volt az első esküvője, korábban Kyle Martino felesége volt, akivel három közös gyermekük született. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.