Eva Longoria aprócska bikiniben: fiával kapták lencsevégre a spanyol tengerparton - FOTÓ

Apple TV+'s "Land Of Women" World Premiere
Getty Images - Jamie McCarthy
nyaralás fotó Eva Longoria Bikini
A Született feleségek sztárja a tengerparton töltötte a napot fiával, Santiagóval Marbellán. Eva Longoria egy aprócska bikiniben mutatta meg csodás alakját.

Eva Longoria egy apró, narancssárga bikiniben mutatta meg lenyűgöző alakját, ami alig takarta el dús kebleit. A stradolók megcsodálhatták tónusos lábait és kerek fenekét is.

Eva Longoria
Eva Longoria kisfiával élvezte a napsütést a spanyol tengerparton
Forrás: GC Images

Eva Longoria aprócska bikiniben

A Született feleségek sztárja családi napot tartott kisfiával, Santiagóval a spanyol tengerparton, Marbellán. A 49 éves színésznő egy aprócska narancssárga bikinit viselt, amelyből szinte kibuggyantak formás keblei, tangás alsója pedig kiemelte kerek popsiját. Longoria leste kisfia minden kívánságát, odaadó anyukaként gondoskodott a gyerekéről. A róluk készült képek megtekintéséhez kattints ide

Úgy tűnik, kiélvezi a nyári pihenést, közösségi oldalára is feltöltött egy fotót, amint a minap egy fekete bikiniben élvezi a napsütést.

Eva Longoria és családja tavaly döntött úgy, hogy végleg maguk mögött hagyják Hollywoodot és Marbellára költöznek. A Flamin' Hot című film rendezőjeLos Angeles után egy hat hálószobás, hét fürdőszobás kúriát vásárolt meg a spanyol tengerparton.

„Eva és José végleg elhagyják Los Angelest, és ismét árulják amerikai otthonukat. Júniusban levették a piacról, de februárban újra feltették, négy millió dollárral olcsóbban, mert szeretnék mielőbb elhagyni várost" - nyilatkozta egy ismerős áprilisban, majd hozzátette, hogy a színésznőnek és férjének fontos, hogy olyan helyen nevelhessék fel a fiúkat, ahol természet és szépség veszi körül. Eva Longoria és José Bastón 2016-ban kötötték össze az életüket.

Eva Longoria: "Nincs senki az utcában, akivel ne feküdtem volna le"

Eva Longoria elmondta, a Született feleségek megváltoztatta az egész életét. Egy csapásra híres lett és rengeteget tanult a forgatások alatt. "Húsz év eltelt, és én semmit nem öregedtem" - viccelődött Gabrielle Solis megformálója, majd hozzátette, "dehogynem... akkor még szinte gyerek voltam, egy csecsemő".

Longoria arról is beszélt, ha a sorozat a jelenben játszódna, Gaby biztos influenszer lenne. Hozzátette, szívesen visszamenne a kitalált Lilaakác közbe, ahol 8 évig forgattak, bár nem tudja, mit tartogathatna még számára: "Nincs senki az utcában, akivel ne feküdtem volna le. Mindenki megvolt" -viccelődött. 

 


 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.