Gigi Hadid kifakadt Bradley Cooper exe miatt: Suki Waterhouse durva dolgot állít

Celebrity Sightings In New York City - July 22, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - July 22, 2024 - James Devaney
düh Gigi Hadid Suki Waterhouse Bradley Cooper
Bradley Cooper exbarátnője, Suki Waterhouse meglepő megjegyzést tett a színésszel való egykori kapcsolatára. Gigi Hadid dühös a barátnőjére és teljes mértékben Cooper oldalán áll.

Suki Waterhouse a British Vogue-nak adott interjújában, amely július 2-án jelent meg, „sötét és nehéz” időszaknak nevezte Bradley Cooperrel való szakítását. Gigi Hadid, aki egykor jó barátnője volt az énekesnőnek, dühös a megjegyzése miatt és teljes mértékben a színész oldalán áll.

Gigi Hadid
Gigi Hadid dühös Suki Waterhouse megjegyzése miatt
Forrás: Getty Images for Tiffany & Co.

Gigi Hadid kiakadt Suki Waterhouse miatt: ez a barátság már sosem lesz a régi

A Life & Style magazin értesülései szerint a 29 éves modell és egykori barátja, Suki Waterhouse között megromlott a viszony, és semmi jele annak, hogy a dolgok valaha is rendeződnének közöttük. A legutóbbi konfliktus Waterhouse kijelentése miatt robbant ki közöttük, az énekesnő azt állította, hogy „sötét és nehéz” időszaka volt az életének, amikor Bradley Cooperrel szakított. 

Mostanra elég erős vagyok, de amikor valami a nagy nyilvánosság előtt zajlik, és a mögöttes történet sötét és nehéz, és te valójában nem vagy jól, és nem tudod megmagyarázni a világnak, az nagyon elszigetelő tud lenni

 -  mondta. "Gigi teljes mértékben Bradley pártján áll, és ezt a saját ügyének tekinti" - tette hozzá egy bennfentes. „Nem fogja annyiban hagyni.” Ugyanakkor egy másik forrás szerint  Suki az igazat mondta el. "Ha Giginek ez nem tetszik, az az ő problémája.”

Suki Waterhouse és Bradley Cooper 2013-ban kezdtek randevúzni. Két évvel később szakítottak. A viharos románc után Irina Shayk modellel jött össze a színész, akitől 2017-ben született meg lánya. Ez a kapcsolat négy év után, 2019-ben ért véget. 

Gigi Hadid és Bradley Cooper kapcsolata komolyabb, mint azt bárki gondolta volna

Gigi Hadid és Bradley Cooper románcáról eleinte csak pletykáltak, de 2024 márciusáig egyikük sem erősítette meg hogy együtt vannak. Később, miután csókolózás közben lefotózták őket, vállalták kapcsolatukat, ám akkor még mindenki azt hitte, nem lesz több futó románcnál. Bennfentesek szerint a 49 éves Bradley Cooper és a 29 éves Gigi Hadid afférja igazi kapcsolattá nőtte kimagát, a 20 év korkülönbség ellenére komolyan gondolják és nagyon szeretik egymást.  Egy bennfentes szerint Hadid és Cooper is úgy szervezi az életét, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni. "Amikor elkezdődött, azt gondoltam, pár éjszakás kaland lesz, de egyre komolyabbá vált" - tette hozzá.


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.