24 év után ismét együtt a Gilmore Girls ikonikus anya-lánya párosa - FOTÓ

Premiere Of Netflix's "Gilmore Girls: A Year In The Life" - Arrivals
WireImage/Premiere Of Netflix's "Gilmore Girls: A Year In The Life" - Arrivals - Amanda Edwards
Gilmore Girls Amy Sherman-Palladino fotó Lauren Graham
24 évvel a sorozat debütálása után is tartják a kapcsolatot a szereplők: a Gilmore Girls ikonikus anya-lánya párosa, Lauren Graham és Kelly Bishop egy közös ebéd alkalmával posztoltak közös fotót a közösségi oldalra.

A 2000-ben bemutatott vígjáték-dráma sorozat főszereplői Kelly Bishop, Lauren Graham, valamint Alexis Bledel voltak. A rendkívül népszerű sorozat hét évadon át futott, 2007-ben ért véget, majd 2016-ban visszatért egy négy részes minisorozat formájában, mely a "Gilmore Girls: A Year in the Life" címet viselte. A szoros kapcsolat a szereplők között azonban még ennyi idő után is tart.

Gilmore Girls
Gilmore Girls: ismét együtt az ikonikus anya-lánya páros
Forrás: Getty Images/"Becky Shaw" Opening Night - After Party

Gilmore Girls: újra egyesült az anya-lánya páros

Kevés embernek kell bemutatni Kelly Bishopot, akit legtöbben a Szívek szállodája sorozatból ismernek. A 80 éves színésznő alakította a főszereplő, Lorelai édesanyját, akit hol szerettünk, hol nem, de mindenképpen ikonikus alakítás volt. Úgy tűnik, az anya-lánya páros a való életben nagyon jó barátságot ápol egymással, ezt bizonyítja, hogy 24 évvel a sorozat indulása után is összefutnak egy közös ebédre Lauren Grahammal. Graham a közösségi oldalán osztotta meg a fotót, amely rövid időn belül elnyerte a rajongók tetszését. Mi tagadás, nagyon jó újra együtt látni őket.


 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.