Így szurkolt a 10 éves György herceg az angol válogatottnak az Eb-döntőn

György herceg
AFP - AFP
Berlin Eb-döntő Vilmos herceg György herceg
Vilmos herceg és György herceg szíve minden bizonnyal összetört az Eb-döntőn, amikor Anglia kikapott Spanyolországtól. Cole Palmer gólja reményt adott a királyi családnak, és egész Angliának, hogy megnyerhetik a mérkőzést, ám a spanyolok jobbak voltak.

György herceg és Vilmos herceg az érzelmek teljes skáláját átélte, amikor Anglia és Spanyolország játékát nézték az Eb-döntőn Berlinben. Miután Spanyolország a mérkőzés elején gólt szerzett, György herceg láthatóan csalódottnak tűnt. Cole Palmer pompás gólja azonban újra felélesztette a reményt az Eb-győzelemre. Apa és fia láthatóan feszültnek tűntek a játék alatt, többször a fejüket fogták, amikor a csapatuk nem tudta a hálóba juttatni a labdát, aztán, amikor ez végre sikerült, felpattantak a helyükről, és ölelkezve, kiabálva ünnepeltek. Vilmos és György öröme azonban nem tartott sokáig, Spanyolország néhány perccel később ismét betalált - ezzel bebiztosítva a győzelmet.

Vilmos herceg, György herceg, Berlin, gólöröm
Vilmos herceg és György herceg kiabálva ünnepeték az angol gólt
Forrás: Getty Images

A Kensington-palota hivatalos közösségi oldalán néhány másodperccel a sípszó után együttérző üzenet jelent meg. Vilmos szavai így szóltak: „Ennek ezúttal egyszerűen nem így kellett volna lennie. Még mindig nagyon büszkék vagyunk rátok. Hajrá, Anglia. W."

György herceg az édesapja szakasztott mása

A mérkőzés előtt a Kensington-palota feltöltött egy felvételt arról, ahogyan György herceg és Vilmos megérkeznek Berlinbe. A rajongók ezt látva arról áradoztak, hogy György mennyire hasonlít az édesapjára. Egyikük azt írta az X-en: „György herceg pontosan úgy jár, mint az apja. Vilmos herceg mini énje!" Véleményével pedig nem volt egyedül.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.