Halle Berry félmeztelenül pózolt legújabb fotóin: vadítóan néz ki

Getty Images -
erotikus fotók Halle Berry Macskanő
A színésznő a Macskanő című film 20. évfordulójának alkalmából tett közzé néhány pikáns képet. Halle Berry meztelen felsőtestét mindössze két macska takarja.

A képeken a két macskán kívül csupán egy fekete-ezüst szemmaszkot és egy szexi fekete, oldalt kivágott bugyit viselt. Halle Berry egy olyan fotót is megosztott, amely még a 2004-ben bemutatott Macskanő című filmhez készült és őt ábrázolja a filmbéli szuperhős karakterének vadító jelmezében.

Halle Berry
Az 57 éves Halle Berry alakja még mindig tökéletes. Forrás: AFP

Halle Berry a szuperhős karaktere előtt tisztelgett

A színésznő egy teljesen fekete és egy fekete fehér szőrű macskával pózolt. Az egyik pillanatfelvételen egy szobában állt, az egyik macskát felemelve tartotta és csókos arcot vágott hozzá, míg egy másik képen a cicák a meztelen keblén pihentek. Az ágyában is készített a macskákkal egy szelfit, és hagyta, hogy rá másszanak, miközben ő a kamerába mosolygott. 

„És még mindig ... miau! Ma volt 20 éve, hogy megtiszteltetés volt számomra, hogy életre kelthettem ezt az ikonikus karaktert” 

- írta az 57 éves Halle Berry az Instagrammon a képsorozat mellé amelyen topless pózol két fekete macskával. „Mindig közel lesz a szívemhez, és én örökké Patience Phillips aka CATWOMAN leszek!”. Berry elmondása szerint az állatok kóbor macskák voltak, amelyek az udvarán bukkantak fel, és végül a barátja, Jee H. Lim segítségével fogadta örökbe őket. „Köszönöm @missjee79! Amikor ezek a fekete szépségek megjelentek az udvaromon, és az anyjukat keresték, Jee segített nekünk a mentési folyamatban” - folytatta Berry. „Örökké hálásak leszünk!”

A rajongók mellett több sztár, köztük Julianne Moore is áradozott a közzétett képek alatti kommentekben. A Peta pedig az alábbit írta a színésznőnek: 

"Valóban így kellett lennie, amikor megtaláltad Csizmát és Cocót🖤😻 Nagyra értékeljük, ahogyan szeretetet terjesztesz a macskáknak és inspirálod az embereket, hogy segítsenek a hontalan állatokon!"

Nem ez volt az első eset, hogy meztelenül pózolt

Halle Berry a mai napig egy igazi bombázó. Nem meglepő, hogy meztelenül áll a fényképező gép elé és azt meg is osztja a követőivel. Legutóbb zenész párja posztolt anyák napja alkalmából egy fotót a gyönyörű színésznőről

A Macskanő gyengén teljesített

Berry alakította a Macskanőt a klasszikus DC karakter alapján készült 2004-es filmadaptációban. Bár a szerepe a popkultúra történetének egyik nevezetes pillanata lett, a film gyenge jegybevételi eredményei miatt akkoriban ellenérzéseket váltott ki. A teljesítményéért elnyerte a legrosszabb színésznőnek járó Razzie-díjat, amelyet végül személyesen vett át. Az imdb.com oldalon 10-ből mindössze 3,4 pontra értékelték.

A Macskanő előzetesét itt tudod megnézni:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.