Johnny Depp 29 éves modellre vetette ki a hálóját

Johnny Depp, Cannes 2023
AFP - AFP
romantika modell Johnny Depp randi
A Karib-tenger kalózai színésze és 29 éves modell barátnője egyelőre nagyon lazán kezelik a kapcsolatukat, semmi elköteleződés, csak élvezik egymás társaságát. Johnny Depp és Yulia Vlasová azután buktak le, hogy közös képet posztoltak a közösségi oldalra, amelyek azóta már eltávolítottak.

A 61 éves színész és 29 éves új kiszemeltje a közösségi oldalon hívták fel magukra a figyelmet, miután közös képen szerepeltek. A fotó azóta eltűnt, de bennfentesen információi szerint Johnny Depp valóban randizik  Yulia Vlasová modellel, de egyelőre az ismerkedés fázisában tartanak.

Johnny Depp
Johnny Depp 29 éves modellel randizik
Forrás: Dave Benett/WireImage

Johnny Depp 29 éves modellel randizik

Johnny Depp és Yulia Vlasová az Instagramra posztolt képeken láthatók együtt, amelyeket a Daily Mail is közzétett, bár néhányat már töröltek a közösségi oldalról. Egy bejegyzésben Vlasová „hihetetlenül tehetségesnek és inspirálónak” nevezte Deppet, az újság szerint. A 61 éves színész és a 29 éves modell „lazán” kezelik a kapcsolatukat, egyelőre még nem használják a „barát-barátnő” címkéket. „Időnként találkoznak" - tisztázta a forrás.

Johnny Depp fogai kiverték a biztosítékot: a színész mosolya inkább fekete, mint hófehér

A volt feleségével, Amber Hearddel folytatott hosszadalmas és nagy nyilvánosságot kapott jogi csatározás után Johnny először a 2023-as cannes-i filmfesztiválon jelent meg nyilvánosan, hogy népszerűsítse a Jeanne du Barry című filmet, amelyben XV. Lajos francia királyt alakítja. A rajongóknak egyből feltűnt, hogy Depp mosolya kicsit sem hasonlít a többi hollywoodi sztáréra - a fogai inkább szürkék, mint fehérek -, és ennek az X-en hangot is adtak.

„Azok a fogak csak néhány hónapra vannak attól, hogy kihulljanak” - írt az egyik kommentelő. „Szerintem a Clinton-kormány óta nem látott fogkefét” - tette hozzá egy másik.

Johnny Depp híres arról, hogy teljesen beleveti magát egy-egy munkába, és ez alól nem volt kivétel Jack Sparrow kapitány szerepe sem: hogy a karaktert még hitelesebben hozza, néhány fogára aranykoronát tetetett. A rajongók már régen tűnődnek azon, hogy ez a beavatkozás okozott-e maradandó károkat Johnny fogaiban, vagy a drog- és alkoholfüggősége tette tünkre a fogazatát. A színész egyébként gyerekkora óta szenvedélyesen dohányzik is, egyszer azt nyilatkozta, szeretné, ha még egy szája lenne, hogy a napi három doboz cigaretta helyett hatot szívhasson.

Depp egyébként már 1995-ben bevallotta, hogy nagyon rosszak a fogai, kezelésekre jár, de ez őt nem zavarja - éppen ellenkezőleg: amikor tökéletes, hófehér fogsorú embereket lát, a falra mászik.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.